بهترین جایگزین پاستیل چیست؟


بهترین جایگزین پاستیل چیست؟

پاستیل یا آبنبات ژله‌ای نوعی شیرینی کوچک و لاستیک مانند است که از شکر، شربت گلوکز، طعم دهنده‌ها، رنگ‌های خوراکی و ژلاتین ساخته می‌شود. ژلاتین استفاده شده در ساخت و تولید این مواد باعث ایجاد حالت ژله‌ای در آن‌ها می‌شود.

به گزارش بهداشت نیوز پاستیل یا آبنبات ژله‌ای نوعی شیرینی کوچک و لاستیک مانند است که از شکر، شربت گلوکز، طعم دهنده‌ها، رنگ‌های خوراکی و ژلاتین ساخته می‌شود. ژلاتین استفاده شده در ساخت و تولید این مواد باعث ایجاد حالت ژله‌ای در آن‌ها می‌شود. در این میان برگه‌ها به دلیل طعم شیرین و مزه متنوع جایگزین مناسب پاستیل‌یا آبنبات‌های نرم خواهند بود. شما می‌توانید انواع میوه (برگه زردآلو، انجیر، آلو، هلو، موز، کیوی، سیب، نارنگی و غیره) را در مقابل آفتاب، روی بخاری یا شوفاژ خشک کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عجیب ترین لباس الناز شاکردوست در اکران جدیدترین فیلم ! / این استایل بعید بود !