بهترین جایگزین پاستیل چیست؟
پاستیل یا آبنبات ژلهای نوعی شیرینی کوچک و لاستیک مانند است که از شکر، شربت گلوکز، طعم دهندهها، رنگهای خوراکی و ژلاتین ساخته میشود. ژلاتین استفاده شده در ساخت و تولید این مواد باعث ایجاد حالت ژلهای در آنها میشود.
به گزارش بهداشت نیوز پاستیل یا آبنبات ژلهای نوعی شیرینی کوچک و لاستیک مانند است که از شکر، شربت گلوکز، طعم دهندهها، رنگهای خوراکی و ژلاتین ساخته میشود. ژلاتین استفاده شده در ساخت و تولید این مواد باعث ایجاد حالت ژلهای در آنها میشود. در این میان برگهها به دلیل طعم شیرین و مزه متنوع جایگزین مناسب پاستیلیا آبنباتهای نرم خواهند بود. شما میتوانید انواع میوه (برگه زردآلو، انجیر، آلو، هلو، موز، کیوی، سیب، نارنگی و غیره) را در مقابل آفتاب، روی بخاری یا شوفاژ خشک کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران