طرز تهیه 14 نوع غذای ساده دونفره بسیار آسان و خوشمزه


طرز تهیه 14 نوع غذای ساده دونفره بسیار آسان و خوشمزه

غذای ساده دونفره که با کمترین مواد اولیه و در زمان کوتاهی آماده شود، دارای تنوع بالایی بوده و به صورت‌های غذای ساده بدون گوشت، غذای دونفره با مرغ، غذای فانتزی دونفره و غذای مسافرتی ساده وجود دارد.

طرز تهیه 14 نوع غذای ساده دونفره بسیار آسان و خوشمزه
ستاره | سرویس آشپزی - غذا‌های ساده را می‌توان با کمترین مواد اولیه و در زمان کوتاهی آماده کرد. در تهیه این غذا‌ها می‌توان انواع گوشت را به کار برد و یا بدون استفاده از گوشت، نوعی غذای ساده درست کرده و به عنوان نهار یا شام یا غذا برای بیرون بردن مورد استفاده قرار داد. در این مطلب با معرفی چند نوع غذای ساده دونفره با ما همراه باشید.غذاهای ساده دونفره‌ای که در این مطلب آمده است:
غذاهای بدون گوشت غذاهای با مرغ غذاهای فانتزی غذاهای مسافرتی

غذای ساده دونفره بدون گوشت

۱. کوکوی گردو و بادام زمینی

این کوکو نوعی غذای ساده دونفره بدون گوشت بوده که ماده اصلی آن سیب زمینی است و با پنیر، سبزی‌های معطر، ادویه، بادام زمینی و گردو طعم‌دار شده است.
مواد لازم
سیب زمینی نگینی خرد شده 100 گرم
گردو 100 گرم
بادام زمینی 100 گرم
پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
سیر له شده 1 حبه
قارچ خرد شده 50 گرم
کره 1 قاشق غذاخوری
سبزیجات معطر خرد شده 1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا، پودر زیره، پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای‌خوری از هر کدام
تخم مرغ 2 عدد
پنیر پیتزا و پنیر پارمزان از هر کدام 60 گرم
گوجه فرنگی بدون پوست خرد شده 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
سرکه 1/2 قاشق غذاخوری
شکر 1/4 قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه

کف یک قالب‌ مخصوص فر را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. سیب زمینی را پوست گرفته، به صورت نگینی خرد کنید و سپس با مقداری آب و نمک به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا پخته و نرم شود، سپس آن را آبکش کرده و بکوبید تا له شود. گردو و بادام هندی را در غذاساز میکس کنید تا خرد شوند. گردو و بادام هندی خرد شده را به پیاز، سیر و قارچ اضافه کرده و به مدت ۷-۵ دقیقه در کره تفت دهید. سپس سبزی و ادویه را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا مواد خنک شوند. حال تخم مرغ هم زده، پنیر‌ها و سیب زمینی له شده را اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید. مخلوط را در قالبی که قبلا آماده کردید، ریخته و با دست روی مخلوط را محکم فشار دهید. قالب را در فری که قبلا روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کرده‌اید، قرار داده و ۱ ساعت صبر کنید تا کوکو بپزد. گوجه فرنگی خرد شده، سرکه، رب گوجه و شکر را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. پس از نرم شدن گوجه فرنگی، با پشت قاشق آن را له کنید یا پس از سرد شدن سس، آن را در غذاساز میکس کنید تا یکدست شود. پس از پختن کوکو آن را از فر خارج کرده، برش بزنید، در ظرف سرو بچینید و با سس گوجه فرنگی و نان میل کنید.

طرز تهیه 14 نوع غذای ساده دونفره بسیار آسان و خوشمزه

۲. املت اسفناج و پنیر

این املت نوعی غذای ساده دونفره است که از تکه‌های سیب زمینی پخته شده در مخلوط تخم مرغ تهیه شده و داخل آن با پنیر و اسفناج پر می‌شود.
مواد لازم
سیب زمینی نگینی خرد شده 2 عدد
سیر له شده 1 حبه
پودر فلفل پاپریکا 1 قاشق چای‌خوری
کره 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی بدون پوست نگینی خرد شده 1 عدد
تخم مرغ 4 عدد
اسفناج تازه 100 گرم
پنیر فتا نگینی خرد شده 75 گرم
ماست ساده 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

۲ قاشق غذاخوری کره را در تابه روی حرارت ملایم گرم کرده و سیب زمینی نگینی را ۱۰-۷ دقیقه در آن تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید. در طول پخت، مرتب سیب زمینی را هم زده و سپس آن را در یک کاسه بریزید. فلفل، سیر و گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه تفت دهید، سپس با سیب زمینی مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کرده، روی مخلوط سیب زمینی بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند. اسفناج را خرد کرده و روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شود، سپس پنیر فتا، تخم رازیانه و ماست را به آن اضافه کنید. مقداری کره به تابه اضافه کنید، سپس مخلوط سیب زمینی و تخم مرغ را در تابه بریزید و هر طرف آن را به مدت ۲ دقیقه بپزید تا سفت شود. املت را در بشقاب سرو گذاشته و مخلوط اسفناج را روی آن بریزید. سپس املت را از وسط تا کنید تا مواد داخل آن جای بگیرند. نوش جان ...

طرز تهیه 14 نوع غذای ساده دونفره بسیار آسان و خوشمزه

۳. خوراک کرفس با گردو

این خوراک که نوعی غذای ساده دونفره بدون گوشت است از ترکیب کرفس، خامه و مغز گردو درست می‌شود و لایه‌ای از خرده‌های نان روی آن را می‌پوشاند.
مواد لازم
کرفس 1 ساقه کوچک
پودر زیره و پودر تخم گشنیز 1/4 قاشق چای‌خوری از هر کدام
سیر له شده 1 حبه کوچک
پیاز حلقه شده 1 عدد
مغز گردو 25 گرم
عصاره سبزیجات 1/4 پیمانه
خامه کم چرب 1/4 پیمانه
خرده نان تازه گندم 25 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 15 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

روش تهیه

کرفس را پس از پاک کردن به صورت خلال‌های باریک برش بزنید. خلال‌های کرفس را همراه با گردو، سیر، پیاز، پودر گشنیز و پودر زیره در ظرف مخصوص فر بریزید. خامه و عصاره سبزیجات را در کاسه‌ای مخلوط کرده، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند، سپس روی مواد بریزید. خرده‌های نان و پنیر رنده شده را مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید، به گونه‌ای که روی آن‌ها را کاملا بپوشاند. غذا را به مدت ۴۰ دقیقه در فری که قبلا روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا سبزیجات پخته و روی آن‌ها برشته شود. نوش جان ...

طرز تهیه 14 نوع غذای ساده دونفره بسیار آسان و خوشمزه

۴. خوراک تند کدو سبز

این خوراک تند و خوشمزه که باعطر تخم شنبلیله عجین شده است، نوعی غذای ساده دونفره بدون گوشت بسیار دلچسب محسوب می‌شود.
مواد لازم
پیاز ریز خرد شده 1 عدد
فلفل چیلی سبز تازه 1 عدد
زنجبیل تازه رنده شده 1/2 قاشق چای‌خوری
سیر له شده 1/2 قاشق چای‌خوری
کدو سبز ورقه شده 250 گرم
گوجه فرنگی حلقه شده 1 عدد
تخم شنبلیله 1 قاشق چایخوری
نمک و روغن به میزان لازم

طرز تهیه

روغن را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس پیاز، فلفل چیلی سبز، زنجبیل و سیر را به آن اضافه کرده و هم بزنید. برش‌های کدو و گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه سبزیجات را تفت دهید تا نرم شوند. تخم شنبلیله را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر به پختن سبزیجات روی حرارت متوسط ادامه دهید تا نرم شوند. حرارت را خاموش کرده و خوراک را همراه با نان سرو کنید.

طرز تهیه 14 نوع غذای ساده دونفره بسیار آسان و خوشمزه

۵. گراتن بادمجان

گراتن بادمجان نیز نوعی غذای ساده دونفره است که می‌تواند در کنار غذا‌های گوشتی سرو شده و یا همراه با نان، غذایی کامل باشد.
مواد لازم
بادمجان 400 گرم
پنیر موزارلا رنده شده 150 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 40 گرم
سس گوجه فرنگی مخصوص پاستا 125 میلی لیتر
روغن زیتون و نمک به میزان لازم

مراحل تهیه

پوست بادمجان را تمیز شسته و پس از جدا کردن کلاهک، آن را به صورت حلقه‌های نازک ۵ میلیمتری برش بزنید. حلقه‌های بادمجان را در آبکش ریخته، روی آن‌ها نمک بپاشید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه بمانند تا تلخی آن‌ها گرفته شود. سپس با آب سرد بشویید و خشک کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، حلقه‌های بادمجان را روی آن بچینید و کمی روغن روی آن‌ها اسپری کنید. سینی را در فر گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا سرخ شوند. سپس حلقه‌های بادمجان را برگردانید، دوباره کمی روغن روی آن‌ها بمالید و ۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا طرف دیگر نیز پخته شود. بادمجان‌ها را از فر خارج کرده و همراه با سس گوجه فرنگی و پنیر موزارلا به صورت لایه به لایه در ظرف پیرکسی بچینید. در لایه آخر پنیر پارمزان رنده شده را روی مواد ریخته و ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در فر گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر ذوب شده و روی آن طلایی شود.

طرز تهیه 14 نوع غذای ساده دونفره بسیار آسان و خوشمزه

غذای ساده دونفره با مرغ

۱. دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری

این دلمه که از سینه مرغ کباب شده درست می‌شود، نوعی غذای ساده دونفره است که می‌تواند به عنوان یک شام سبک یا عصرانه سرو شود.
مواد لازم
سیب زمینی بزرگ 2 عدد
سینه مرغ بدون استخوان کبابی یا گریل شده 125 گرم
پیازچه 2 عدد
پنیر صبحانه کم چرب 125 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه

پوست سیب زمینی‌ها را تمیز شسته و با دستمال نخی تمیزی خشک کنید. تمام سطح سیب زمینی‌ها را با چنگال سوراخ کنید و آن‌ها را به مدت ۵۰ دقیقه در فری که از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم شده، قرار دهید تا پخته و نرم شوند. (در صورت استفاده از مایکروفر، از درجه زیاد آن با قدرت ۱۰۰ درصد به مدت ۱۵-۱۲ دقیقه استفاده کنید.) سینه مرغ کبابی را به صورت نگینی خرد کرده، پیازچه را به صورت خلالی نازک خرد کنید و سپس مخلوط مرغ و پیازچه را در کاسه‌ای بریزید. پنیر کم چرب را به مخلوط مرغ و پیازچه داخل کاسه اضافه کرده و خوب هم بزنید. با یک چاقو دو برش عمود بر هم روی سیب زمینی‌ها ایجاد کنید تا کمی از هم باز شوند، سپس داخل آن را با مخلوط مرغ و پنیر و پیازچه پر کنید و روی آن فلفل بپاشید. نکته: این غذا را با سالاد فصل یا سالاد اسپانیایی سرو کنید.

طرز تهیه 14 نوع غذای ساده دونفره بسیار آسان و خوشمزه

۲. خوراک مرغ با سس مخصوص

این خوراک نوعی غذای ساده دونفره خامه‌ای و پرکالری است که با گوشت مرغ درست ani و به تنهایی یا همراه با نان یا انواع پاستا ایتالیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد
پودر سیر، نمک و فلفل سیاه 1/2 قاشق چای‌خوری از هر کدام
پودر پیاز 1 قاشق چای‌خوری
قارچ 200 گرم
پنیر پارمزان 1/4 پیمانه
آب مرغ 1 پیمانه
خامه صبحانه 1/3 پیمانه
سیر له شده 1/2 قاشق چای‌خوری
آرد سفید 1/2 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده برای تزیین 2 قاشق غذاخوری

روش تهیه

سینه مرغ را از طول برش زده و به دو قسمت تقسیم کنید. نمک، فلفل، ۲ قاشق غذاخوری روغن، پودر سیر و پودر پیاز در ظرفی بریزید و تکه‌های مرغ را با آن آغشته کنید، سپس با بیفتک بکوبید تا نازک شوند و ضخامت آن‌ها به یک سانتیمتر برسد. دو طرف تکه‌های مرغ را در روغن زیتون، روی حرارت ملایم در تابه نچسب (یا بر روی گریل) سرخ کنید تا به رنگ طلایی در آمده و مغزپخت شوند، سپس از تابه خارج کنید. قارچ‌ها را خرد کرده و در روغن باقیمانده در تابه بریزید تا نرم شده و آب آن‌ها کشیده شود. قارچ‌ها را از تابه خارج کرده، کره و سیر را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی سیر بلند شود. آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا با سیر و کره مخلوط شود. در انتها آب مرغ را به تدریج اضافه کنید و مواد را سریع هم بزنید تا آرد گلوله نشود. خامه و پنیر پارمزان را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا سسی یکنواخت حاصل شود. حرارت را کم کنید و اجازه دهید سس غلیظ شده و قوام آید. در انتها مرغ سرخ شده و قارچ را به سس اضافه کنید و پس از چند دقیقه، حرارت را خاموش کنید. خوراک مرغ را در ظرف سرو بکشید و روی آن را با جعفری تزیین کنید. نکته: می‌توانید این خوراک را همراه با خیارشور در نان باگت ریخته و به عنوان غذای بیرون بر استفاده کنید.

طرز تهیه 14 نوع غذای ساده دونفره بسیار آسان و خوشمزه

۳. مرغ پنیری

مرغ پنیری نیز یک نوع غذای ساده دونفره است که همراه با سیب زمینی پخته شده و انواع سالاد، غذایی کامل محسوب می‌شود.
مواد لازم
سینه مرغ بدون پوست و استخوان 2 عدد
شیر کم چرب 1 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 قاشق غذاخوری
پنیر چدار کم چرب رنده شده 30 گرم
آرد ساده 1.5 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

شیر و سس خردل را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. در ظرف جداگانه‌ای پنیر، آرد و پیاز خرد شده را مخلوط کنید. سینه مرغ را در مخلوط شیر و خردل قرار داده و همه قسمت‌های آن را به این مخلوط آغشته کنید. سپس مرغ را در مخلوط پنیر، آرد و پیاز بغلطانید و فشار داده تا مواد به آن بچسبند. مرغ‌ها را در سینی فر بچینید و پنیر اضافه را روی آن‌ها بریزید. سینی فر را در فری که از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، قرار داده و ۳۵-۳۰ دقیقه صبر کنید تا برشته و طلایی شوند. نوش جان ...

طرز تهیه 14 نوع غذای ساده دونفره بسیار آسان و خوشمزه

غذای فانتزی ساده دونفره

۱. گوشت و سیب زمینی طلایی

این خوراک نیز نوعی غذای ساده دونفره بوده که مخلوطی از گوشت چرخ‌کرده همراه با پیاز، هویج، سبزی‌های معطر و گوجه فرنگی است که روی آن با یک لایه پوره سیب زمینی پوشیده و طلایی می‌شود.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده کم چرب مخلوط گوسفندی و گوساله 350 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد
هویج نگینی خرد شده 125 گرم
سیر له شده 1 حبه
آرد ساده 1/2 قاشق غذاخوری
عصاره گوشت 100 میلی‌لیتر
گوجه فرنگی خرد شده 100 گرم
سس وستیشر یا سس سویا 1 قاشق چای‌خوری
سیب زمینی 500 گرم
کره یا مارگارین 1 قاشق غذاخوری
شیر بدون چربی 2 قاشق غذاخوری
قارچ 75 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه

گوشت را بدون روغن در یک تابه چدنی تفت دهید و مرتب هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند. قارچ، هویج، پیاز و سیر را به گوشت اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. آرد را روی مواد بریزید و یک دقیقه یا بیشتر مواد را هم بزنید، سپس عصاره گوشت و گوجه فرنگی را کم کم اضافه کنید و اجازه دهید مواد به جوش آیند. سس وستیشر یا سس سویا، سبزی‌ها و ادویه جات را اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم بجوشند. سیب زمینی را با مقداری آب و نمک بپزید تا نرم شود، سپس بکوبید تا به شکل پوره درآید. کره یا مارگارین، شیر، نمک و فلفل را به سیب زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند، سپس آن را در یک قیف با ماسوره ستاره‌ای شکل بریزید. مخلوط گوشت را در ظرف پیرکس ریخته و پوره سیب زمینی را به طور یکنواخت با قیف به صورت نواری و تزیینی روی آن بریزید. فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در آن قرار دهید تا سطح رویی سیب زمینی طلایی شود.

طرز تهیه 14 نوع غذای ساده دونفره بسیار آسان و خوشمزه

۲. فتوچینی با سس آلفردو

این غذای سنتی که با یک نوع پاستای رشته‌ای دراز تهیه می‌شود، یک نوع غذای ساده و فانتزی است که بسیار طعم لذیذی دارد.
مواد لازم
پاستا فتوچینی 225 گرم
خامه پرچرب 100 میلی لیتر
کره 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده 45 گرم
جوز هندی، نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه

کره را همراه با ۱۵۰ میلی لیتر خامه در قابلمه‌ای ریخته، روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید. حرارت را کم کنید و ۱.۵ دقیقه یا تا زمانی که خامه کمی غلیظ شود به حرارت دادن آن ادامه دهید. در یک قابلمه مقداری آب به جوش آورید؛ سپس نمک، پاستای فتوچینی و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. ۲ الی ۳ دقیقه پاستا را بپزید تا نرم شود، سپس آن را آبکش کرده و دوباره به قابلمه برگردانید. سس خامه را به پاستای درون قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم به آرامی تکان دهید. مواد را با قاشق چوبی هم بزنید تا سس و پاستا با یکدیگر مخلوط شوند. مابقی خامه، پنیر پارمزان و جوز هندی را به مخلوط درون قابلمه افزوده و به میزان کافی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و در حالی که مواد را حرارت می‌دهید، مرتب هم بزنید. پاستا را به ظرف سرو منتقل کرده، روی آن را با برگ جعفری تزیین کنید و بلافاصله تا گرم است، میل کنید.

طرز تهیه 14 نوع غذای ساده دونفره بسیار آسان و خوشمزه

۳. ماکارونی با ژامبون

این ماکارونی یک نوع غذای ساده فانتزی است که ترکیب عطر ژامبون، گوجه فرنگی و ارگانو در آن بسیار وسوسه انگیز است.
مواد لازم
گوجه فرنگی 450 گرم
ژامبون دودی 3 برش
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر له شده 1 حبه کوچک
اورگانو تازه ریز خرد شده یا آویشن 2 شاخه
پاستا 220 گرم
کره 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه

گوجه فرنگی‌ها را ابتدا در آب جوش بیاندازید و بلافاصله در آب سرد بریزید تا پوست آن‌ها به راحتی جدا شود. سپس پوست و دانه گوجه فرنگی‌ها را جدا کرده و گوشت آن‌ها را خرد کنید. ژامبون را به قطعات مکعبی کوچکی خرد کرده و سپس در کره تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید. ژامبون را از تابه خارج کرده، سیر و پیاز را در تابه بریزید و تفت دهید تا نرم شده و تغییر رنگ دهند. ژامبون، گوجه فرنگی و ارگانو را به تابه اضافه کرده، حرارت را کم کنید و اجازه دهید ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بجوشد تا آب گوجه تمام شود. در قابلمه‌ای آب را به جوش آورید، سپس کمی نمک و روغن به آن اضافه کنید و پاستا را در آب جوش بریزید. اجازه دهید حدود ۱۲ دقیقه پاستا بجوشد تا نرم شود، سپس آن را آبکش کنید و در ظرف سرو بکشید. سس ژامبون را با پاستا مخلوط کرده و هم بزنید تا پاستا کاملا به سس آغشته شود. هنگام سرو، به دلخواه مقداری پنیر پیتزا روی غذا بریزید.

طرز تهیه 14 نوع غذای ساده دونفره بسیار آسان و خوشمزه

غذای مسافرتی ساده دونفره

۱. دمپختک گوجه و سیب زمینی

این غذا بسیار خوشمزه و پرطرفدار است و می‌توان از آن به عنوان یک غذای ساده در سفر استفاده کرد. با کلیک روی لینک «طرز تهیه دمپخت گوجه و سیب زمینی»، با روش تهیه آن در ستاره آشنا شده و از تهیه این غذای ساده در سفر لذت ببرید.

۲. جوجه کباب

با طرز تهیه جوجه کباب تابه‌ای و نکاتی برای بهبود طبخ آن را در سایت ستاره آشنا شوید و این غذای لذیذ و فوری را در لیست "غذای ساده دونفره" برای سفرهای خود قرار دهید. شما می‌توانید این کباب را در کنار برنج کته و یا نان سرو کنید.

۳. سایر غذاهای دونفره مخصوص سفر

سمبوسه، اشکنه، کشک بادمجان، کشک کدو، کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کتلت گوشت و سالاد الویه بدون مرغ نیز از غذا‌های ساده‌ای هستند که اغلب در سفر بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند.

سخن آخر‌

در این مطلب تعدادی غذا به عنوان غذای ساده دونفره به شما معرفی شد؛ غذاهایی بدون گوشت، با مرغ و ... . امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید. همچنین دقت کنید که انواع غذای ساده با سوسیس، غذاهای سریع با سیب زمینی و یا انواع غذا با تخم مرغ نیز می‌توانند گزینه‌های مناسبی برای تهیه غذای ساده دونفره باشند. نظر شما چیست؟ شما برای تهیه غذاهای دونفره چه پیشنهاداتی دارید؟ آیا غذاهای سریع دونفره‌ای سراغ دارید که در مدت زمان کمی تهیه شده و در عین حال خوشمزه باشند؟ لطفا نظرات و تجربیات خود را با ما و سایر کاربران ستاره، در پایین همین صفحه در میان بگذارید.

در پایان به شما پیشنهاد می‌کنیم مطلب «انواع غذای حاضری برای ناهار و شام» در ستاره را از دست ندهید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود کتاب کار دیکته شب اول ابتدایی - کتاب گاج