به گزارش پایگاه خبری یونایتدپرس، در این تحقیقات اطلاعات مربوط به ۸۰ درصد از موارد بستری شدن شهروندان برزیلی به دلیل سوءتغذیه بین سالهای ۲۰۰۰ و ۲۰۱۵ میلادی بررسی شد و رابطه بین قرار گرفتن در معرض گرما و افزایش سوء تغذیه، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
محققان ارتباط بین دمای متوسط روزانه و بستری شدن در اثر سوءتغذیه را دنبال کرده و دریافتند به ازای یک درجه افزایش میانگین دمای روزانه در فصل گرما، تعداد موارد بستری شدن در بیمارستانها به میزان ۲.۵ درصد افزایش مییابد. این نسبت در مورد افراد بین ۵ تا ۱۹ سال و همچنین افراد بالای ۸۰ سال، بیشتر از سایرین است. بر اساس این تحقیقات افزایش دمای هوا به طرق زیر موجب بروز بیماریهای ناشی از سوءتغذیه میشود:
- کاهش اشتها
- افزایش تمایل به مصرف الکل
- کاهش انگیزه یا توانایی خرید و پخت و پز
- تشدید هرگونه سوءتغذیه منجر به بستری شدن در بیمارستان
- تشدید سوءهاضمه با افزایش عوارض گوارشی
تغییرات آب و هوایی زمین یکی از بزرگترین تهدیدات در رابطه با کاهش گرسنگی، به ویژه در کشورهای فقیر و کمدرآمد محسوب میشود. بر اساس تخمین متخصصان، تغییرات آب و هوا موجب کاهش ۳.۲ درصدی دسترسی به غذا در سراسر جهان شده و در نتیجه تا سال ۲۰۵۰ میلادی تعداد موارد مرگ ناشی از کمبود وزن به ۳۰ هزار نفر در سراسر جهان میرسد.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه PLOS Medicine منتشر شده است.
هشدار جدید محققان در رابطه با آثار مخرب گرمایش زمین

تهران- ایرنا- محققان دانشگاه موناش واقع در استرالیا، درباره افزایش بیماریهای ناشی از سوءتغذیه در اثر گرمایش زمین و قرار گرفتن در معرض گرما، هشدار دادند.