مراحل پخت اربا دوشاب ( خرمالوی جنگلی)


مراحل پخت اربا دوشاب ( خرمالوی جنگلی)

اربا دوشاب شیرینی مفید و طبیعی جنگل های استان گیلان است که از میوه درخت خرمالوی جنگلی بدست می آید و طی سال های اخیر میل به پختن اربا دوشاب فزونی گرفته و بار دیگر کوره های دوشاب پزی در روستاها روشن شده است.عکاس: فرزاد حسن پور زرکامی


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گیلان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


واکنش حکیم به وتوی عضویت فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا