پنج دلیل برای افزودن زنجبیل به صبحانه


 پنج دلیل برای افزودن زنجبیل به صبحانه

زنجبیل از جمله طعم‌دهنده‌ها بخصوص برای چای به حساب می‌آید. افزودن این گیاه خوراکی به وعده صبحانه فواید زیادی برای بدن دارد.

به گزارش بهداشت نیوز به نقل از ایسنا صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی است و افزودن زنجبیل که سرشار از مواد مغذی است، می‌تواند برای بدن مفید باشد. در این اینفوگرافی پنج خاصیت این گیاه معرفی شده است.

 پنج دلیل برای افزودن زنجبیل به صبحانه

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


در مسکو عدم واکنش سران شورای اروپا به حمله تروریستی در کروکوس را شرم آور خواندند