خودرو بازی برد- برد راه انداخت


گروه صنعتی ایران خودرو در فصل جدید فعالیت‌های خود با هدف اعتلای صنعت خودرو کشور در سایه همدلی مجاهدانه و بهره مندی از ظرفیت و استعداد ارزشمند داخلی، رویکردی را برگزیده که قطعا منافع پایداری را برای صنعت کشور رقم خواهد زد. مجموعه اقداماتی که اهتمام به آن می‌تواند پیشران موثری برای این صنعت در شرایط دشوار امروز کشور باشد.

"خودرو" بازی برد- برد راه انداخت

به گزارش بورس نیوز،در همهمه پرآشوب محدودیت‌های بین المللی وضع شده برای به تلاطم انداختن ایران عزیزمان، با حمایت متخصصان جهادگر گروه صنعتی ایران خودرو و در ظل توجه به رهنمود‌های داهیانه مقام معظم رهبری توانسته ایم با اتکای بر توان و ظرفیت داخلی، ضمن تحرک بخشیدن به بخش‌های مختلف تولیدی صنعت خودرو کشور و همچنین بهره گیری از تجربه و دستاورد‌های به دست آمده در صنایع دفاعی کشور معبری جدید در کاهش وابستگی بگشایم و توفیقات ارزشمندی را به دست آوریم.

اقدامی که با اعتمادسازی و ایجاد همدلی در بخش‌های مختلف بین تامین کنندگان و تولیدکنندگان صنعت خودرو کلید خورد و حاصل آن طی سه ماه گذشته این بود که با همه محدودیت‌ها بتوانیم با گذر از روند رو به تنزل که موقعتی بحرانی برای این صنعت ایجاد کرده بود، نقطه عطفی را در فعالیت‌ها شاهد باشیم که دستاورد آن رشد و خوداتکایی در این صنعت بوده است.

گروه صنعتی ایران خودرو توانست در سه ماه گذشته به رغم تشدید تحریم‌های بین المللی بویژه در صنعت خودرو دستاورد‌های شاخصی را تنها با اتکا به ظرفیت‌های محدود شرکت‌های خودروساز و قطعه ساز رقم بزند. این شرکت ضمن ایجاد میثاق نامه‌ای با تامین کنندگان، تمرکز بر افزایش ظرفیت تولید، کاهش تعهدات، جلب رضایتمندی مشتریان و توسعه صادرات را در سرفصل برنامه‌های خود تعریف کرد و اهتمام خود را به کار بست تا دستاورد‌های قابل ارایه‌ای را تقدیم کند.
بی شک این تنها با همراهی و مساعدت همواره کارکنان خدوم و زحمت کش شرکت مقدور بود که بتوانند با همبستگی ضمن حذف انواع موانع، در مدت زمان کوتاهی، گام‌های اساسی در مسیر اعتلای بزرگترین شرکت خودروسازی خاورمیانه بردارند.

دستاورد‌های شاخص حوزه تولید، فروش و خدمات پس از فروش
از ثمرات این اقدامات یکی افزایش تجاری سازی از روزانه ۹۳۰ دستگاه به حدود ۲۰۰۰ دستگاه بوده است. آهنگ رشد این افزایش تولید روزانه به نحوی است که در هفته آینده این رقم به ۲۵۰۰ دستگاه خواهد رسید.

بعلاوه افزایش تولید خودروی بدون کسری (عبورمستقیم) از ۳ درصد تولید روزانه در هفته اول مهرماه به ۵۸ درصد، کاهش خودرو‌های کف از ۶۵ هزار دستگاه در هفته اول شهریورماه به حدود ۱۶ هزاردستگاه و همچنین تحویل تمامی تعهدات معوق در فروش فوری محصولات از جمله فعالیت‌های موثر انجام شده در حوزه تولید، فروش بوده است.

شایان ذکر است که تعهدات معوق در فروش فوری محصولات در هفته اول شهریورماه ۳۷۰۰ دستگاه بوده است در حالی که در هفته اول آبان ماه به کلیه تعهدات معوق عمل شد و در حال حاضر فروش فوری تعهد معوقی ندارد. از دیگر سو برنامه‌های توسعه محصول و برنامه ریزی جهت عرضه محصولات جدید از جمله دنا پلاس توربو شارژ اتوماتیک، ۲۰۷ پانوراما در دستور کار ایران خودرو قرار دارد.

همچنین ادغام و یکپارچه سازی حوزه‌های فروش و خدمات پس از فروش با هدف خلق ارزش افزوده برای مشتریان با هزینه کمتر و اعمال سیاست‌های یکپارچه در حوزه فروش و خدمات پس از فروش با هدف کاهش هزینه‌ها در چرخه عمر محصول، اعمال مدیریت واحد بر شبکه فروش و خدمات پس از فروش با هدف نظارت برعملکرد شبکه و بهبود مستمر، افزایش درآمد‌ها و بهبود کیفیت خدمات، پیگیری اصلاح سبد درآمدی گروه و افزایش تمرکز بر حوزه خدمات پس از فروش از مهم‌ترین اقدامات انجام شده در حوزه خدمات پس از فروش ایران خودرو است.

دستاورد‌ها در حوزه تامین
نهضت داخلی سازی قطعات با تعریف میز‌های تخصصی از سوی وزارت صمت در جریان است؛ درمجموع سه میز برگزار شده تخصصی تعمیق ساخت داخل، حدود ۸۵ قطعه از محصولات ایران خودرو توسط ۳۹ سازنده و با کاهش ارزبری سالانه ۱۲۷ میلیون یورو بومی سازی می‌شود.

همچنین به منظور تحقق اهداف تعیین شده در جهاد خودکفایی، تاکنون بومی‌سازی و تولید انبوه ۳۲ قطعه از مجموع قطعات هدف‌گذاری شده محصولات ایران خودرو ۷. ۱۶ میلیون یورو کاهش ارزبری داشته است. از دیگر سو استفاده از توان فنی و مهندسی صنایع دفاع در دستور کار ایران خودرو قرارگرفت که در این زمینه همکاری با ۸ شرکت وزارت دفاع برای ساخت داخل قطعات و مجموعه‌ها در قالب ۲۳ پروژه آغاز شد. همچنین به منظور صیانت از تولید ملی و استفاده از قانون حداکثری از ظرفیت‌های داخلی، کمیته جایگزینی واردات جهت جلوگیری از خرید خارجی «اقلام قابل تامین از سازندگان داخلی» مورد استفاده در صنعت خودرو، درایران خودرو تشکیل شد.


دستاورد‌های شاخص در حوزه صادرات و امور بین الملل
استراتژی صادرات ایران خودرو برمبنای فعال سازی سایت‌های تولیدی فرامرزی، تولید محصولات جدید و همکاری با شرکای خارجی براساس رابطه برد- برد و کسب سهم مناسب از بازار‌های بین المللی بنا شده است. برهمین اساس عقد قرارداد برای نحویل ۱۵۰ دستگاه کامیون واگن هود امضا شده است. همچنین فعال سازی دفاتر خارج از کشور برای بهره مندی از ظرفیت‌های موجود در راستای نفوذ در بازار‌های موجود و توسعه بازار‌های جدید، در دستور کار ایران خودرو قرار دارد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اقتصادی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


پست عجیب یکتا ناصر پس از جشن تولد شوهرش منوچهر هادی + ع کس