طرز تهیه پیراشکی قاشقی و فوت و فن های طلایی در تهیه این نوع پیراشکی


پیراشکی از انواع غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که با روش های مختلفی تهیه می شود و اگر شما تمایل دارید پیراشکی را در مدت زمان کوتاه تری تهیه نمایید بهتر است از طرز تهیه پیراشکی قاشقی برای پخت این غذای بی نظیر و خوش طعم استفاده نمایید. پیراشکی و بورک و سمبوسه از انواع غذاهای پرطرفدار و محبوب به شمار می روند و شما می توانید برای ایجاد تنوع در برنامه...

پیراشکی از انواع غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که با روش های مختلفی تهیه می شود و اگر شما تمایل دارید پیراشکی را در مدت زمان کوتاه تری تهیه نمایید بهتر است از طرز تهیه پیراشکی قاشقی برای پخت این غذای بی نظیر و خوش طعم استفاده نمایید.

پیراشکی و بورک و سمبوسه از انواع غذاهای پرطرفدار و محبوب به شمار می روند و شما می توانید برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی تان این غذاهای خوشمزه و لذیذ را در منزل به راحتی تهیه نمایید.

طرز تهیه پیراشکی قاشقی و فوت و فن های طلایی در تهیه این نوع پیراشکی

مواد لازم

آرد سفید قنادی : یک و یک سوم پیمانه ماست شیرین : یک لیوان تخم مرغ : یک عدد شکر : ۱/۳ لیوان بیکینگ پودر : دو قاشق چایخوری وانیل : نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه پیراشکی قاشقی در منزل

برای تهیه پیراشکی قاشقی ابتدا درون تابه ای با عمق مناسب به ارتفاع دو سانت روغن بریزید سپس تابه را روی شعله بزرگ گاز با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا روغن به خوبی داغ شود.

در مرحله بعدی طرز تهیه پیراشکی قاشقی ماست و بیکنگ پودر را با یکدیگر مخلوط نمایید و به مدت سه دقیقه اجازه دهید تا ماست پفکی شود.

طرز تهیه پیراشکی قاشقی و فوت و فن های طلایی در تهیه این نوع پیراشکی

درون ظرفی مناسب وانیل و شکر و تخم مرغ را با یکدیگر ترکیب نمایید و مواد را به کمک چنگال به مدت دو دقیقه هم بزنید.

طرز تهیه پیراشکی قاشقی و فوت و فن های طلایی در تهیه این نوع پیراشکی

مخلوط ماست را به مایه پیراشکی بیفزایید و هم بزنید سپس آرد را به مواد بیفزایید و هم بزنید تا مایه پیراشکی یکدست شود و مانند مایه کیک غلیظ گردد.

طرز تهیه پیراشکی قاشقی و فوت و فن های طلایی در تهیه این نوع پیراشکی

به کمک قاشق از مایه پیراشکی بردارید و درون تابه بریزید و اجازه دهید تا دو طرف مایه پیراشکی به خوبی سرخ شود و علاوه بر این پیراشکی مغز پخت شود.

طرز تهیه پیراشکی قاشقی و فوت و فن های طلایی در تهیه این نوع پیراشکی

پیراشکی های سرخ شده را روی پارچه تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود سپس پیراشکی ها را درون ظرفی مناسب برای سرو بچینید و آن ها را به زیبایی تزیین نمایید.

طرز تهیه پیراشکی قاشقی و فوت و فن های طلایی در تهیه این نوع پیراشکی

نکات طلایی برای پخت بهتر پیراشکی قاشقی

۱. توجه داشته باشید که برای سرخ کردن پیراشکی ها باید روغن به خوبی داغ شود و علاوه بر این دو طرف پیراشکی ها باید سرخ و طلایی رنگ شود تا پیراشکی مغز پخت گردد.

۲. پیراشکی ها را بهتر است روی حرارت گاز با شعله ملایم سرخ نمایید.

۳. برای تزیین پیراشکی قاشقی می توانید از ترافل رنگی و پودر پسته و شکلات و پودر قند و … استفاده نمایید.

طرز تهیه پیراشکی قاشقی و فوت و فن های طلایی در تهیه این نوع پیراشکی

در این مطلب طرز تهیه پیراشکی قاشقی را پیش رو داشتید که امیدواریم از تهیه این نوع پیراشکی فوری در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده تان سپری نمایید.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1403/02/06