نوبخت اژدری در گفتگو با ایسنا، با اشاره به تولید سالانه 43 هزار تن گوشت مرغ تولید در استان اظهار کرد: به طور میانگین ماهانه در استان 3580 تن گوشت سفید تولید میشود .
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: میزان مصرف گوشت مرغ در استان سالانه 35هزار 500 تن میباشد که مصرف ماهانه آن نیز 2964 تن برآورد شده است.
وی ادامه داد: از لحاظ جوجه ریزی استان در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارد بطوریکه میانگین جوجه ریزی ماهانه در استان به 2 میلیون و 50 هزار قطعه میرسد .
وی در ادامه اظهار کرد: استان اردبیل سالانه علاوه برتامین گوشت سفید مورد نیاز خود سالانه 7500 تن گوشت مرغ نیز به دیگر استانهای همجوار کشور صادر میکند .
اژدری همچنین با اشاره به بحث صادرات جوجه یکروزه به افغانستان نیز یادآور شد: سال گذشته میزان صادرات جوجه یکروزه از استان دو میلیون قطعه بود که امسال به 235 هزارقطعه رسیده است.
انتهای پیام