طرز تهیه ساتای مرغ


طرز تهیه ساتای مرغ

ساتا به زبان اندونزی به غذایی گفته می‌شود که شامل گوشت و ادویه‌جات باشد و سپس کباب شود.

طرز تهیه ساتای مرغ
در این مطلب می خواهیم طرز تهیه ساتای مرغ را به شما آموزش بدهیم، با ما همراه باشید: سس سویا، کره بادام زمینی، آب لیمو، شکر قهوه‌ای، پودر‌کاری، سیر، پودر تخم گشنیز، پودر زیره و سس تند را با هم مخلوط کنید. آن‌گاه سینه‌های مرغ را خرد کنید و به مواد فراهم کرده بیفزائید.

مواد لازم:

برای ۴ نفر
سس سویا یک‌چهارم پیمانه (۶۰ میلی‌لیتر)

کره بادام زمینی ۲ قاشق سوپخوری

آب لیمو یک‌چهارم پیمانه (۶۰ میلی‌لیتر)

شکر قهوه‌ای ۱ قاشق سوپخوری

پودر کاری ۱ قاشق سوپخوری

سیر له کرده ۲ حبه

پودر تخم گشنیز یک دوم قاشق چایخوری

پودر زیره یک‌چهارم قاشق چایخوری

سس تند ۱ قاشق چایخوری

سینه فیله کرده ۳۰۰ گرم

روش تهیه:
سس سویا، کره بادام زمینی، آب لیمو، شکر قهوه‌ای، پودر‌کاری، سیر، پودر تخم گشنیز، پودر زیره و سس تند را با هم مخلوط کنید.

آن‌گاه سینه‌های مرغ را خرد کنید و به مواد فراهم کرده بیفزائید.

حالا به مدت دوساعت در یخچال بگذارید.

سپس تکه‌های مرغ را به سیخ کشیده وکباب کنید.

منبع :بیتوته

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


لخته خون گوشتی شبیه جگر در پریودی چیست و چه علتی دارد‌؟ +‌روش درمان