عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: بیتوجهی به منابع پایه از جمله آب و خاک و نحوه تصمیمگیری و سیاستگذاری در بخش کشاورزی از جمله عواملی است که سبب به مخاطره انداختن امنیت غذایی میشود.
دکتر ناصر شاهنوشی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: اگر سیاستهایی که در این حوزه اتخاذ میشود جهتدار و به سمت توسعه پایدار کشاورزی نباشد و فرآیندهای تولید تسهیل نشود، میتواند منجر به عدم امنیت غذایی شود. همچنین مسؤولانی که در سطح کلان در این زمینه تصمیم میگیرند باید به ظرفیت بخش کشاورزی به عنوان بسترساز توسعه اقتصادی اعتقاد داشته باشند.
مشروح این گفت و گو را در ویدیو زیر مشاهده میکنید.