بیش از 30درصد ضایعات مواد غذایی از مزرعه تا سفره + ویدیو


بیش از 30درصد ضایعات مواد غذایی از مزرعه تا سفره + ویدیو

عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: ضایعات کشاورزی در ایران بالغ بر 30 درصد تخمین زده شده است.

دکتر فخری شهیدی در گفت و گو با ایسنا، خاطرنشان کرد: ضایعات کشاورزی در ایران بالغ بر 30 درصد تخمین زده شده است، به خصوص در زمینه میوه و سبزی در برخی موارد تا 45 درصد هم گزارش شده است، علت ضایعات مواد غذایی را از مرحله مزرعه تا سفره می‌توان بررسی کرد.

وی افزود: اگر نکات مهم طی زنجیره تولید، از مزرعه تا سفره به خوبی رعایت شود به مقدار زیادی از تولید ضایعات می‌توان جلوگیری کرد، اخیرا با تکنولوژی‌های نوین در زمینه صنایع غذایی اعم از حرارتی و غیر حرارتی می توان فرآوری‌ها را بهینه کرد، ضمن اینکه زمان ماندگاری را افزایش می‌دهیم ماده فرآوری شده ویژگی‌های ماده خام را خواهد داشت.

مشروح این گفت و گو را در ویدیو زیر مشاهده می‌کنید.

انتهای پیام

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه خراسان رضوی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


خط و نشان صریح باقری برای صهیونیست‌ها