نشست خبری «جایزه سال استیکر» در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد


نشست خبری «جایزه سال استیکر» در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد

بهرام عظیمی در نشست خبری جایزه سال «استیکر» تاکید کرد استیکرهای ایرانیزه باکیفیتی به این جایزه ارسال شده و مورد ارزیابی قرار گرفته است. به... ادامه مطلب... نوشته نشست خبری «جایزه سال استیکر» در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد اولین بار در پایگاه خبری شیرین طنز. پدیدار شد.

بهرام عظیمی در نشست خبری جایزه سال «استیکر» تاکید کرد استیکرهای ایرانیزه باکیفیتی به این جایزه ارسال شده و مورد ارزیابی قرار گرفته است.

به گزارش شیرین طنز ، به نقل از خبرنگار مهر، نشست خبری «جایزه سال استیکر» به مناسبت روز جهانی استیکر صبح دوشنبه ۲۳ دی ماه با حضور سیدمسعود شجاعی طباطبایی دبیر، بهرام عظیمی رئیس هیأت داوران، میثم عسگری رئیس جایزه سال استیکر و محمدمیثم میثمی رئیس فرهنگسرای اندیشه در این فرهنگسرا برگزار شد.

رئیس جایزه سال «استیکر»

میثم عسگری رئیس جایزه سال «استیکر» در ابتدای نشست ضمن تسلیت شهادت جمعی از هموطنان‌مان در حادثه هواپیمای اوکراینی گفت: ایده این جشنواره از یک سال گذشته شکل گرفت و شکل‌گیری آن نیز با توجه به ظرفیت شبکه‌های مجازی و دسترسی وسیع به موبایل‌ها بود. با توجه به فراگیری حضور مردم در فضای مجازی و اینکه استیکرهای موجود حس خوبی را به ما نمی‌داد و دغدغه‌ای برای ما ایجاد کرد تا در مجموعه آی‌گپ از استیکرهای بومی ایرانی استفاده کنیم و از آقای شجاعی طباطبایی خواستیم تا این جایزه شکل بگیرد.

وی درباره اهدای یک جایزه مردمی به بهترین استیکر توضیح داد: در جلسه هیأت انتخاب، زمانی که همه داورها ابراز شگفتی خود را از آثار رسیده اعلام کردند تصمیم گرفتیم که یک جایزه انتخاب مردمی هم داشته باشیم و در مراسم اختتامیه که ۳۰ دی ماه برگزار می‌شود در کنار سه جایزه، جایزه انتخاب مردمی هم اهدا خواهد شد. در روز اختتامیه، همچنین از فیچر استیکر متحرک آی‌گپ رونمایی خواهیم کرد.

دبیر جایزه سال استیکر

سیدمسعود شجاعی طباطبایی دبیر جایزه سال استیکر ضمن تسلیت شهادت جمعی از هموطنان‌مان در حادثه هواپیمای اوکراینی، با تاکید بر ساخت استیکرهای ایرانی گفت: به نظر من راه‌اندازی جایزه سال استیکر، اتفاق خوبی است و زمینه‌ای برای اتفاقات خوب در این زمینه است. از زمانی که فضای مجازی شکل گرفت و فراگیر شد، با استیکرهای نامانوس با فرهنگ ایرانی مواجه بودیم و به همین دلیل سعی کردیم در این جشنواره راهگشا باشیم.

وی درباره داوری این جایزه بیان کرد: بهرام عظیمی، علی رادمند، محمد تهرانی نصر، امیر ایماغیان و خودم به عنوان هیأت انتخاب آثار را در مرحله اول انتخاب کردیم. از هنرمندان خواسته شده بود روی همه حالت استیکرهای موجود اثر بفرستند که در مرحله اول ۵ حالت خنده، گریه، دوست داشتن، عصبانیت و لایک را در نظر گرفتیم و مرحله اول داوری انجام شد.

شجاعی طباطبایی افزود: در مرحله اول بیش از ۱۳۱ هنرمند ۵۰ مجموعه از آثارشان، مورد بررسی قرار گرفت و به این هنرمندان فرصت دادیم تا بسته‌ای ۲۰ تایی را ارسال کنند و مبلغ دو میلیون تومان برای رسیدن به مرحله بعدی به آنها اهدا شد.

وی تاکید کرد: به روز بودن و اینکه در پیام‌رسان‌های دیگر استفاده نشده باشند، همسو بودن با فرهنگ ایرانی، نوآوری و خلاقیت، استفاده از تکنیک‌های متفاوت و ناب برای طراحی، از جمله معیارهای ما برای انتخاب آثار بود.

دبیر جایزه سال استیکر گفت: در مرحله نهایی داوری، سه نفر برنده جایزه اصلی اعلام می‌شوند که به آن‌ها به ترتیب اول تا سوم، ۱۳، ۱۰ و ۷ میلیون تومان اهدا خواهد شد. یک جایزه ۵ میلیون تومانی مردمی هم اضافه کرده‌ایم. در گام اول، این جشنواره درصدد است استیکرهای بومی تولید کند.

رئیس هیأت داوران جایزه سال استیکر

بهرام عظیمی رئیس هیأت داوران جایزه سال استیکر نیز گفت: چون با روند برگزاری جشنواره‌های کاریکاتور و کارتون آشنا هستم، گمان نمی‌کردم برای جایزه سال استیکر چنین آثار با کیفیت و جذابی ارسال شود. استیکر یک موضوع ندارد و هنرمندان باید ۲۰ حالت مختلف را طراحی می‌کردند و منِ طراح می‌دانم یک هنرمند ممکن است همه استیکرها را با یک کیفیت از آب در نیاورد و بسیار سخت است، اما آثار شگفت‌آور بود و من اگر داور نبودم در این جشنواره شرکت نمی‌کردم چون نمی‌توانستم همه المان‌های جشنواره را براورده کنم.

وی در ادامه با تاکید بر کیفیت بالای آثار، بیان کرد: کیفیت آثار ارسالی خوب بود و برای ما خیلی سخت بود ۵۰ مجموعه را انتخاب کنیم. شاید تنها جشنواره‌ای است که هنرمندان با آن ارتباط برقرار کردند و آثار آن حتی از کاریکاتور و کارتون هم جداب‌تر است.

عظیمی اظهار کرد: خیلی سال است کار هنری می‌کنم و برایم جای تعجب و شگفتی داشت که برخی هنرمندان آثاری با المان‌هایی مثل رستم و سهراب، لباس محلی یا حتی توپ پلاستیکی که نوستالژی کودکی ماست، استیکر طراحی کردند. از کل ۱۳۱ نفری که شرکت کردند، در نهایت ۲۰ هنرمند تصویرگر و کاریکاتوریست را می‌شناختیم و شاید اکثر کارهای شاخص توسط هنرمندهایی طراحی شده بود که ما نمی‌شناختیم.

وی با بیان اینکه جایزه سال استیکر تنها جشنواره‌ای است که همه می‌توانند ارزش‌های معنوی آن را درک کنند، گفت: شاید کمتر کسی باشد که از کالای ایرانی استفاده کند اما مطمئن باشید مردم با دیدن این استیکرها، دیگر از استیکرهای خارجی استفاده نمی‌کنند.

رئیس فرهنگسرای اندیشه

محمدمیثم میثمی رئیس فرهنگسرای اندیشه نیز در این نشست گفت: فرهنگسرای اندیشه به نمایندگی از سازمان فرهنگی هنری شهرداری این افتخار را دارد که برای فرهنگسازی موضوعی که خلآ آن به صورت جدی احساس می‌شد، کاری انجام داده باشد. هر چه پیشتر می‌رویم اهمیت حمایت از پلتفرم‌های داخلی محسوس‌تر می‌شود و لزوم ان را احساس می‌کنیم و چه بهتر که از طرفیت جوانان هنرمند داخلی استفاده کنیم و بستر پیام‌رسان‌ها را نوعی جلو ببریم که لایق مردم عزیز ایران باشد.

به گزارش مهر نمایشگاه آثار جایزه سال استیکر شنبه ۲۸ دی ماه در گالری فرهنگسرای اندیشه افتتاح می‌شود.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سرگرمی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


گیتی آذرپی درگذشت