طرز تهیه ترشی هندوانه یک چاشنی متفاوت و خوش طعم برای سفره های ایرانی


ترشی چاشنی خوشمزه ای است که در کنار بیشتر غذاها سرو می شود و به کمک انواع سبزیجات و میوه ها می توان ترشی های خوش طعمی را در منزل تهیه کرد. ترشی هندوانه از انواع ترشیجات بی نظیر و خوش طعم می باشد و شما می توانید برای تهیه این نوع ترشی از ترکیب هندوانه و آب و نمک و شکر و سرکه سفید و چوب دارچین و میخک استفاده نمایید. ترشی لبو و ترشی زرشک و ترشی سیب...

ترشی چاشنی خوشمزه ای است که در کنار بیشتر غذاها سرو می شود و به کمک انواع سبزیجات و میوه ها می توان ترشی های خوش طعمی را در منزل تهیه کرد. ترشی هندوانه از انواع ترشیجات بی نظیر و خوش طعم می باشد و شما می توانید برای تهیه این نوع ترشی از ترکیب هندوانه و آب و نمک و شکر و سرکه سفید و چوب دارچین و میخک استفاده نمایید.

ترشی لبو و ترشی زرشک و ترشی سیب و ترشی هندوانه از انواع روش ها برای تهیه ترشی می باشند و اغلب این نوع ترشی ها برای فصل پاییز و زمستان تهیه می شوند.

طرز تهیه ترشی هندوانه یک چاشنی متفاوت و خوش طعم برای سفره های ایرانی

مواد لازم

هندوانه : ۴.۵ کیلوگرم آب : ۶ پیمانه شکر : ۳.۵ پیمانه نمک ترشی : ۱/۳ پیمانه سرکه سفید : ۱ و ۱/۲ پیمانه آب سرد : ۱ و ۱/۲ پیمانه چوب دارچین خرد شده : ۳۵ سانت میخک : ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه ترشی هندوانه با ساده ترین روش

ابتدا رویه سبز پوست هندوانه را جدا نمایید.

طرز تهیه ترشی هندوانه یک چاشنی متفاوت و خوش طعم برای سفره های ایرانی

سپس بخش اصلی میوه که صورتی رنگ است را هم جدا کنید و همه قسمت های اضافه روی پوست را تمیز و جدا نمایید تا لایه ای سفید رنگ باقی بماند سپس این لایه سفید رنگ را به صورت مربع های ۳ سانتی برش بزنید تا ۹ پیمانه برش هندوانه داشته باشید.

طرز تهیه ترشی هندوانه یک چاشنی متفاوت و خوش طعم برای سفره های ایرانی

برش های هندوانه را درون ظرفی مناسب بریزید سپس درون ظرفی دیگر ۶ پیمانه آب و نمک ترشی را با یکدیگر ترکیب نمایید و مخلوط این مواد را روی پوست های هندوانه بریزید و ترکیب مواد ترشی را به مدت ۲۴ ساعت در مکانی مناسب قرار دهید.

طرز تهیه ترشی هندوانه یک چاشنی متفاوت و خوش طعم برای سفره های ایرانی

بعد از مدت زمان ذکر شده مخلوط پوست هندوانه را درون آبکش بریزید و با کمک آب سرد آن را بشویید و اجازه دهید تا آب آن ها گرفته شود و خشک شوند سپس برش های پوست هندوانه را درون قابلمه بریزید و آب سرد را روی آن ها بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس درب قابلمه را روی آن قرار دهید و به مدت ۲۵ دقیقه صبر کنید تا مواد ترشی پخته شوند.

در این مرحله از طرز تهیه ترشی هندوانه باید شیره را تهیه نمایید. درون قابلمه ای مناسب شکر و سرکه و ۱.۵ پیمانه آب بریزید و مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید سپس چوب دارچین و میخک را درون آن قرار دهید و مواد را درون آبکش بریزید و آب آن را نگهدارید سپس آب صاف شده را درون همان قابلمه بریزید و پوست های هندوانه را به قابلمه ترکیب شیره بیفزایید و اجازه دهید تا مواد ترشی بجوشند. حرارت گاز را کم نمایید و درب قابلمه را روی آن قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر نیز صبر کنید تا مواد پخته شوند و پوست آن ها شفاف و بی رنگ گردد.

طرز تهیه ترشی هندوانه یک چاشنی متفاوت و خوش طعم برای سفره های ایرانی

پوست های شفاف هندوانه و شیره را درون شیشه ای تمیز و استرلیزه بریزید توجه داشته باشید که باید حدود یک سانت از بالای شیشه را خالی بگذارید سپس درب شیشه را به صورت محکم ببندید و شیشه را به مدت ۱۰ دقیقه درون آب در حال جوش قرار دهید سپس شیشه ترشی را در گوشه ای مناسب قرار دهید تا خنک شود.

طرز تهیه ترشی هندوانه یک چاشنی متفاوت و خوش طعم برای سفره های ایرانی

در این آموزش دستور تهیه ترشی هندوانه را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از تهیه این ترشی بی نظیر در منزل نهایت لذت را ببرید.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ دوباره نخوابیدم افکار پریشون ریمیکس اینستا