طرز تهیه خورش بادام زمینی


مواد لازم برای تهیه خورش بادام زمینی: پیاز خرد شده 2 پیمانهروغن زیتون 2 قاشق غذاخوریپودر فلفل قرمز ½ قاشق چایخوریسیر رنده شده 1 قاشق چایخوریآب گوجه فرنگی 3 پیمانهآب 1 پیمانهنمک 1 قاشق چایخوریزنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق چایخوریجعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوریگوجه فرنگی خرد شده 2 عددبامیه خرد شده 1 و نیم پیمانهکره بادام زمینی ½ پیمانهطرز تهیه خورش...

طرز تهیه خورش بادام زمینی
مواد لازم برای تهیه خورش بادام زمینی:

پیاز خرد شده ۲ پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
سیر رنده شده ۱ قاشق چایخوری
آب گوجه فرنگی ۳ پیمانه
آب ۱ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل تازه رنده شده ۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد
بامیه خرد شده ۱ و نیم پیمانه
کره بادام زمینی ½ پیمانه

طرز تهیه خورش بادام زمینی:

پیاز‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.

فلفل و سیر ر. ا. اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می‌دهید.

درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.

آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی‌ها را اضافه کنید.

درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.

سپس بامیه‌ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

کره بادام زمینی را اضافه کنید.

تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.

بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.

منبع: بیتوته

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دلنوشته و متن زیبا در مورد امام رضا (ع)