همراه با انجیر کوهی از کوهستان تا سفره


همراه با انجیر کوهی از  کوهستان تا سفره

بوشهر- ایرنا- انجیر کوهی از گونه‌هایی است که به صورت خودرو در مناطق کوهستانی حاشیه کویر ایران می‌روید که در استان بوشهر نیز برخی از روستانشینان شهرستان دشتستان با چیدن برگ‌ و انجیرهای آن در روزهای آغازین بهار، غذایی محلی به نام تولو (toulou) تهیه می‌کنند. عکس . عبد الصمد شهریاری


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه بوشهر

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


متن دیکته شب کلاس دوم ابتدایی برای همه درس ها