طرز تهیه بورک خوشمزه ترین میان وعده ترکیه ای


بورک یکی از معروف‌ترین میان وعده‌ها در بین مردم کشور ترکیه است. بورک  Börek این میان وعده فوق العاده پرطرفدار یک پیش غذا متشکل از خمیر نان یا... نوشته طرز تهیه بورک خوشمزه ترین میان وعده ترکیه ای اولین بار در مجله کسب و کار بازده پدیدار شد.

بورک یکی از معروف‌ترین میان وعده‌ها در بین مردم کشور ترکیه است. بورک Börek این میان وعده فوق العاده پرطرفدار یک پیش غذا متشکل از خمیر نان یا شیرینی (خمیر یوفکا) و برخی افزودنی های دیگر مثل پنیر، اسفناج، گوشت چرخ کرده، سوسیس ، قارچ یا هر چیز دیگری که باب میلتان باشد است. در ادامه این نوشتار طرز تهیه بورک خوشمزه ترین میان وعده ترکیه ای را با هم میخوانیم.

طرز تهیه بورک خوشمزه ترین میان وعده ترکیه ای

طرز تهیه بورک خوشمزه ترین میان وعده ترکیه ای

بورک ترکیه ای

مواد لازم:

– ۶ ورقه خمیر یوفکا

– ۴ فنجان شیر

– ۴ عدد تخم مرغ

– ۱ قالب کره یا مارگارین (۱۲۵ گرمی)

– ۱ قاشق چایخوری نمک

– ۵۰۰ گرم پنیر سفید فتای کم نمک شده، یا پنیر بز

– ۴ قاشق غذاخوری جعفری ریز شده

– دانه‌ی کنجد برای تزئین

طرز تهیه:

۱. در یک کاسه‌ی بزرگ، کره را در مایکروفر آب کنید. بعد، شیر، نمک، و فلفل را قاطی کنید و هم بزنید. دوباره روی حرارت بالا در مایکروفر بگذارید تا شیر گرم شود اما کف نکند و سرریز نشود.

۲. در کاسه‌ای جداگانه، پنیر سفید خرد شده و جعفری ریز شده را با هم مخلوط کنید.

۳. ته و لبه‌های یک سینی فر بزرگ را کره بمالید. یک یا دو قاشق مخلوط شیر را ته ظرف بریزید. بعد، اولین ورقه‌ی خمیر یوفکا را بردارید و به شکلی ناصاف و چروک ته سینی را با آن بپوشانید. حدود یک ششم از مخلوط شیر را با قاشق روی خمیر بمالید. بگذارید در ترک‌ها و چین‌ها وارد شود و اطراف لبه‌ها را بپوشاند.

۴. مخلوط پنیر را تقریبا به پنج قسمت تقسیم کنید. یک پنجم از مخلوط پنیر را روی خمیر بپاشید. حالا، همین کار را با لایه‌ی بعدی بکنید. تا زمانی که ۵ لایه تمام می‌شود تکرار کنید. روی خمیرتان را به طور کامل با آخرین تکه‌ی خمیر بپوشانید. آخرین بخش از مخلوط شیر را روی آن قرار دهید تا تمامش خیس شود.

۵. روی خمیرتان دانه‌ی کنجد بپاشید. در دمای ۳۶۵ درجه‌ی سانتیگراد فر حدود ۴۵ دقیقه بپزید.

۶. وقتی خمیرتان پخت، سینی را از فر در بیاورید و یک یا دو قاشق غذاخوری آب سرد روی آن بپاشید، سپس کل محتوا را در یک کاغذ پوستی یا حوله‌ی تمیز بپیچید. این کار کمک می‌کند لایه‌ی بالایی نرم شود. بگذارید خمیر به مدت ۲۰ دقیقه بماند سپس آن را به شکل مربع ببرید.

ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – کامروا ابراهیمی

منبع:thespruceeats

طرز تهیه بورک خوشمزه ترین میان وعده ترکیه ای

مطالب پیشنهادی

۸ دستور تهیه خوشمزه ترین و معروفترین غذاهای لبنانی

دسر ترکیه ای: طرز تهیه پودینگ برنج ترکی که خیلی لذیذ است

۹ دستور تهیه پیش غذا با انار مخصوص روزهای تعطیل عید نوروز

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


متن دیکته شب کلاس دوم ابتدایی برای همه درس ها