طرز تزیین شله زرد نذری و قالبی با شابلون


طرز تزیین شله زرد نذری و قالبی با شابلون

تزیین شله زرد تک نفره : در ماه مبارک رمضان شله زرد به یک دسر پرطرفدار در سفره های ایرانی تبدیل می شود. اگر شما هم علاقه ی زیادی به این دسر خوش طعم ایرانی دارید با این بخش از ایران بانو همراه باشید چرا که تعدادی از تزئینات زیبا و مجلسی شله زرد با … نوشته طرز تزیین شله زرد نذری و قالبی با شابلون اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.

تزیین شله زرد تک نفره

: در ماه مبارک رمضان شله زرد به یک دسر پرطرفدار در سفره های ایرانی تبدیل می شود. اگر شما هم علاقه ی زیادی به این دسر خوش طعم ایرانی دارید با این بخش از ایران بانو همراه باشید چرا که تعدادی از تزئینات زیبا و مجلسی شله زرد با دارچین و گل محمدی گرداوری کرده ایم.

طرز تزیین شله زرد نذری و قالبی با شابلون

تزیین شله زرد تک نفره , طرز تزیین شله زرد

برای اینکه شله زرد آب نندازه،بعد از پخت یک شعله پخش کن بذارید و بزارید نیم ساعت روی شعله ملایم بمونه تا تمام آبش کشیده بشه.

طرز تزیین شله زرد نذری و قالبی با شابلون

تزیین شله زرد بدون شابلون

طرز تزیین شله زرد نذری و قالبی با شابلون

تزیین شله زرد با دارچین

طرز تزیین شله زرد نذری و قالبی با شابلون

تزیین شله زرد مجلسی

طرز تزیین شله زرد نذری و قالبی با شابلون

تزیین ساده شله زرد

طرز تزیین شله زرد نذری و قالبی با شابلون

تزیین شله زرد با پودر نارگیل

طرز تزیین شله زرد نذری و قالبی با شابلون

تزیین شله زرد نذری

طرز تزیین شله زرد نذری و قالبی با شابلون

تزیین ساده شله زرد

طرز تزیین شله زرد نذری و قالبی با شابلون

تزیین شله زرد با غنچه گل محمدی

طرز تزیین شله زرد نذری و قالبی با شابلون

تزیین شله زرد تک نفره

طرز تزیین شله زرد نذری و قالبی با شابلون

تزیین شله زرد با گل محمدی

طرز تزیین شله زرد نذری و قالبی با شابلون

تزیین شله زرد با شابلون

طرز تزیین شله زرد نذری و قالبی با شابلون

تزیین شله زرد مجلس

طرز تزیین شله زرد نذری و قالبی با شابلون

تزیین شله زرد با دارچین

طرز تزیین شله زرد نذری و قالبی با شابلون

طرز تهیه شله زرد ماه رمضان

مواد لازم :

برنج نیم دانه ایرانی ۱ پیمانه
شکر ۲ تا ۳ پیمانه من ۲/۵ برابر میریزم
زعفران دم کرده غلیظ ۱ استکان
گلاب ۱/۲ لیوان
خلال بادام ۵۰ گرم
کره ۲۵ گرم
دارچین ( برای تزئین ‌) به مقدار لازم
خلال پسته ( برای تزئین ‌) به مقدار لازم

طرز تهیه شله زرد :

۱- برنج را از چند ساعت قبل بدون نمک به همراه آب و نصف مقدار گلاب خیس کنید . ( به اندازه ۷ برابر برنج آب بریزید ) سپس روی حرارت زیاد قرار دهید .
۲- زمانی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کنید تا مغز برنج کاملا نرم شود و برنج کاملا باز شود و له شود اگر عجله دارید با گوشت کوب برقی میتونید یکم لهش کنید فقط مراقب باشید زیاد له نشه .
۳- بعد شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا برنج و شکر کاملا مخلوط شوند .
۴- اگر شله زرد سفت بود ۱ تا ۲ پیمانه آب به آن اضافه کنید تا غلظت دلخواه به دست آید . بعد از اینکه شله زرد کمی غلیظ شد ، زعفران را همراه کره ، باقی گلاب و نیمی از خلال بادام به شله زرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید .
۵- بعد از چند دقیقه هم زدن مداوم شله زرد ، درب ظرف را بگذارید و روی حرارت خیلی ملایم بگذارید ۱۵ دقیقه حرارت ببیند .
۶- وقتی شله زرد کاملا جا افتاد حرارت زیر ظرف را خاموش کنید و یک دم کنی روی آن بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه در جایی گرم تر از دمای محیط ( با شعله خیلی خیلی ملایم گاز با شعله پخش کن ) قرار دهید تا دم بکشد .
۷- بعد از این مدت شله زرد را در ظرف مناسب بریزید و با دارچین و خلال بادام و پسته روی آن را تزئین و سرو کنید .

طرز تزیین شله زرد تک نفره و قالبی

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


متن دیکته شب کلاس دوم ابتدایی برای همه درس ها