دستور تهیه مربای بهارنارنج


دستور تهیه مربای بهارنارنج

در مربای بهارنارنج اگر می‌خواهید شکوفه‌ها حالت ترد داشته باشند باید ان‌ها را قبل از پختن چند ساعت داخل آب و آهک خیس کنید و بعد از چند بار آبکشی مراحل پخت را ادامه دهید.

دستور تهیه مربای بهارنارنج
مواد لازم برای مربای بهارنارنج

گل بهار نارنج ۱ کیلوگرم
آب لیمو ترش ۲ ق. س. شکر ۱ کیلوگرم
آب ۳ پیمانه

روش تهیه مربای بهارنارنج

بهار نارنج داری مزه و طعم تلخی است که باید آن را ۲۴ ساعت قبل از استفاده کردن آماده کنید و تلخی آن را بگیرید.

برای این کار بهار نارنج را ابتدا چند بار در آب جوش بجوشانید و بعد از نیم ساعت آب را خالی کنید و مجددا این کار را تکرار کنید. سپس آن‌ها را به مدت ۲۴ ساعت در آب سرد نگه دارید و یکی دو بار آب آن را عوض کنید تا تلخی بهار نارنج کاملا گرفته شود.

سپس شکر را با ۳ پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. بعد از اینکه آب به جوش آمد بهار نارنج را داخل آن بریزید تا به آرامی بجوشند و کم کم مربا قوام بیاید.

نکته

بهار نارنج را میتوانید قبل از استفاده چند ساعت در آب و آهک خیس کنید تا بعد از پخت حالت ترد داشته باشد.
منبع:نمناک

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


رونمایی لادن طباطبایی از دختر زیبا و جوانش / چقدر زود بزرگ شد+ عکس و بیوگرافی