مراسم قربانی کردن نخل در خور و بیابانک


مراسم قربانی کردن نخل در خور و بیابانک

اصفهان - ایرنا - قربانی کردن نخل، رسمی است که اهالی شهرستان کویری خور و بیابانک، بیشتر در فصل بهار انجام می‌دهند. برای دستیابی به پنیر نخل که طعمی شیرین دارد، سرِ درخت را می‌اندازند و شاخ و برگ خرما را تا قلب آن که نوعی پنیر است، جدا می‌کنند. پنیر خرما از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. این شهرستان در 390 کیلومتری شرق اصفهان قرار دارد.


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اصفهان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ خاص و بی نظیر اجتماعی سارینا از شاهین نجفی