فصل تهیه باقالی پلوی تازه را ازدست ندهید
برنج را خیس کنید. گوشت را با پیاز و زعفران و ادویه و نمک بگذارید بپزد.
مواد لازم: برای ۶ الی ۸ نفر
گوشت دنده ۷۵۰ گرم
برنج ۱ کیلو
شوید نیم کیلو
باقلاسبز ۰/۵ کیلو
پیاز ۲ عدد
زعفران به مقدار کافی
ادویه به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
دارچین به مقدار کافی
طرز تهیه:
برنج را خیس کنید. گوشت را با پیاز و زعفران و ادویه و نمک بگذارید بپزد. باقلا را در صورت درشت بودن به صورت خلال و در صورت ریز بودن به صورت لپه در آورید. شوید را خرد کنید. برنج را بپزید و آبکش کنید. (برای باقلا پلو بهتر است برنج را کمی زودتر آبکش کنید) ته قابلمه روغن بریزید و لایه لایه برنج، باقلا و شوید بریزید. رویش آب روغن بدهید. موقع کشیدن گوشتها را لا به لای باقلا بگذارید و روی آن را زعفران بدهید.
منبع:ویکی پدیا