فصل تهیه باقالی پلوی تازه را ازدست ندهید


فصل تهیه باقالی پلوی تازه را ازدست ندهید

برنج را خیس کنید. گوشت را با پیاز و زعفران و ادویه و نمک بگذارید بپزد.

فصل تهیه باقالی پلوی تازه را ازدست ندهید
مواد لازم: برای ۶ الی ۸ نفر

گوشت دنده ۷۵۰ گرم
برنج ۱ کیلو
شوید نیم کیلو
باقلاسبز ۰/۵ کیلو
پیاز ۲ عدد
زعفران به مقدار کافی
ادویه به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
دارچین به مقدار کافی

طرز تهیه:

برنج را خیس کنید. گوشت را با پیاز و زعفران و ادویه و نمک بگذارید بپزد. باقلا را در صورت درشت بودن به صورت خلال و در صورت ریز بودن به صورت لپه در آورید. شوید را خرد کنید. برنج را بپزید و آبکش کنید. (برای باقلا پلو بهتر است برنج را کمی زودتر آبکش کنید) ته قابلمه روغن بریزید و لایه لایه برنج، باقلا و شوید بریزید. رویش آب روغن بدهید. موقع کشیدن گوشت‌ها را لا به لای باقلا بگذارید و روی آن را زعفران بدهید.
منبع:ویکی پدیا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انشا در مورد روستا | 4 انشا زیبا درباره روستا برای پایه های مختلف تحصیلی