افزایش 250درصدی واگذاری زمین در منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس


افزایش 250درصدی واگذاری زمین در منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس

بندرعباس-ایرنا-مدیرعامل شرکت منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، واگذاری زمین در این منطقه 250درصد افزایش داشته است.

حسن خلج طهرانی روز سه‌شنبه افزود: همچنین در این مدت، برگزاری نشست‌های کمیته تخصیص ۵۰درصد افزایش یافته که ۱۰طرح نیز به تصویب رسید.

وی بیان داشت: ۳طرح سرمایه‌گذاری دیگر هم شامل، تولید اسید فسفریک و کودهای شیمیایی در کرمان با متولی‌گری شرکت ملی مس ایران و بودجه‌۱۳۰میلیون یورو، تولید فروکروم و فرو منگنز شرکت کرومیت میامی فردوس با ۱۲۰ میلیون دلار و کرومیت توسط هلدینگ با اعتبار۶هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال در منطقه ویژه خلیج‌فارس مصوب شد.

مدیرعامل شرکت منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس اظهار کرد: در سال جهش تولید ۳طرح به ارزش ۶۰هزار میلیارد ریال شامل اسید سولفوریک مس، گندله‌سازی مادکوش با توسعه کاوه و بازسازی هتل پنج ستاره منطقه ویژه با استاندارد بین‌المللی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به بهره‌برداری می‌رسد.

منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس با دارا بودن اسکله اختصاصی مجهز به نوار متحرک تخلیه و بارگیری به طول ۳۲ کیلومتر به عنوان قطب تولید فولاد و آلومینیوم و فلز روی با جذب ۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در یک دهه گذشته و ایجاد اشتغال پایدار برای ۱۱ هزار و۵۰۰ نفر در غرب شهر بندرعباس قرار دارد.

این منطقه ویژه در کیلومتر ۱۳ جاده شهید رجایی در غرب بندر عباس واقع شده است.این منطقه در دیماه سال ۱۳۷۶ بر اساس مصوبه هیات وزیران با نام منطقه ویژه معادن و فلزات تاسیس و از شهریورماه ۱۳۸۴ به منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس و سپس با اضافه شدن عبارت اقتصادی در ابتدای سال ۸۸ به منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس تغییر نام داد.

فعالیت‌های شرکت با عملیاتی شدن سایت جنوبی و احداث ساختمان‌های اداری، حصارکشی سایت میانی، احداث شبکه‌های راه و تاسیسات، هتل پنج ستاره خلیج فارس، کارخانجات آب شیرین کن، پل‌های روگذر به محور شهید رجایی و راه آهن شروع و با ادغام شرکت نورد بندرعباس (بارکو) و ملحق شدن اسکله‌های تخلیه و بارگیری مواد معدنی، نفتی و استقرار گمرک با عملیاتی شدن سایت‌ها محقق گردید و هم اکنون با توجه به استقرار صنایع بزرگی نظیر فولاد، آلومینیوم و سایر صنایع، این منطقه به قطب صنعت فولاد، آلومینیوم، آند، تخلیه و بارگیری مواد معدنی و نفتی و انرژی برق تبدیل شده است.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه هرمزگان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بی پیکر