انجام موفقیت آمیز پرورش جوجه مرغ گوشتی توسط متخصصان دانشگاه زابل


انجام موفقیت آمیز پرورش جوجه مرغ گوشتی توسط متخصصان دانشگاه زابل

مدیر روابط عمومی دانشگاه زابل گفت: دوره پرورش جوجه مرغ های گوشتی، با ثبت رکوردهای قابل توجه در 41 روزگی با دستیابی به میانگین وزن 2600 گرم و ضریب تبدیل غذایی 1/68 که از استاندارد کشوری بسیار مطلوبتر است، بطور موفقیت آمیز انجام گردید و این تجربه موفق، علاوه بر الگوسازی موثر موجب فعال‌سازی چندین واحد مرغداری دیگر در منطقه شد و محصول نهایی راهی...

دکتر علی افشاری مقدم در گفت وگو با ایسنا افزود: مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل، با اهداف آموزشی، تحقیقاتی و درآمدزایی، مشغول به فعالیت بوده و این ظرفیت را داراست که با فراهم نمودنِ امکان تحقیق و ارائه آموزش حرفه ای جهت کسب مهارت، فعالیت‌های تحقیقاتی و نوآورانه، اساتید و دانشجویان را به نیازهای جامعه متصل کند و افزایش سهم درآمدهای اختصاصی دانشگاه را با جهت دهی به فعالیت نیروی انسانی متخصص در رونق چرخه بازار کار، ممکن گرداند

مدیر روابط عمومی دانشگاه زابل اظهار داشت: با تکمیل و ترمیم واحدهای مرغداری در مجموعه مزرعه آموزشی تحقیقاتی دانشکده کشاورزی، چرخه درآمدزایی دانشگاه از طریق تولید سودآور مرغ گوشتی سالم و با کیفیت به روش‌های علمی، بیش از گذشته فعال‌ گردیده است.

وی بااشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت تطابق فعالیت های علمی و دانشگاهی با نیازهای کشور، در راستای تحققِ سیاست های ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رابطه با ساماندهی توانمندی‌ها و امکانات دانشگاه‌ها جهت تنوع بخشی به چرخه درآمدزایی، افزود: دانشگاه زابل، عملیاتی نمودن استراتژی‌های مختلفِ درآمدزایی را به عنوان یکی از راهبردهای اصلی در تدوین سیاست‌های خود، همواره مورد توجه قرار داده است و بر همین اساس و با اهتمام مدیریت دانشکده کشاورزی و همکاری متخصصان تلاش‌گر در بخش پرورش طیور، سالن‌های مرغداری تکمیل و ترمیم شده و عملیات پرورش جوجه گوشتی بر اساس شاخص‌های علمی، از سر گرفته شده است.

دکتر افشاری اضافه کرد: فعالیت اخیر این مجموعه از اسفندماه سال گذشته با پرورش تعداد پنج هزار قطعه جوجه مرغ گوشتی، سویه «اصلاح شده» در دو سالن بزرگ مرغداری دانشکده کشاورزی انجام گردید.

مدیر روابط عمومی دانشگاه زابل گفت: دوره پرورش جوجه مرغ های گوشتی، با ثبت رکوردهای قابل توجه در ۴۱ روزگی با دستیابی به میانگین وزن ۲۶۰۰ گرم و ضریب تبدیل غذایی ۱/۶۸ که از استاندارد کشوری بسیار مطلوبتر است، بطور موفقیت آمیز انجام گردید و این تجربه موفق، علاوه بر الگوسازی موثر موجب فعال‌سازی چندین واحد مرغداری دیگر در منطقه شد و محصول نهایی راهی بازار مصرف گردید تا بخشی از کمبودهای موجود در منطقه را تامین نموده و همچنین گامی موثر در درآمدزایی این دانشکده برداشته شود.

انتهای پیام

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سیستان و بلوچستان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


آتش بازی دمبله و ام‌باپه در لوشامپیونه