برداشت چای بهاره در گیلان


برداشت چای بهاره در گیلان

ایرنا - گیلان - بر اثر بارندگی‌های فراوان با کمی تاخیر برداشت و فرآوری چای بهاره مزارع گیلان در اواخر اردیبهشت آغاز شده است. چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چای‌های تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است. ممتاز، شکسته، قلم، باروتی و خاک از رقم‌های مهم چای خشک تولیدی در شمال ایران است....


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه عکس

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا