آموزش پخت کیک شاتوت
کیک شاتوت، یکی از خوشمزه ترین کیک های میوه ای است که طرفداران بسیاری نیز دارد. همان طور که میوه شاتوت بسیار عالی و دلچسب است، طبخ این کیک میوه ای نیز بسیار فوق العاده خواهد شد.
شاتوت این میوه خوشمزه، فواید بسیاری برای سلامتی و زیبایی دارد. طعم شیرین این میوه، ارزش غذایی بالا و گونه های مختلف سیاه، سفید و قرمز آن باعث افزایش مصرف آن در جهان شده است.
مواد لازم آرد سفید: ۱ پیمانه شاتوت: ۱۰۰ گرم ماست: نصف پیمانه تخم مرغ: ۲ عدد روغن مایع: نصف پیمانه شکر: نصف پیمانه بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری وانیل: ۱ قاشق چایخوری مراحل پخت مرحله 1شکر، روغن و وانیل را در یک ظرف بریزید و کامل مخلوط کنید تا شکر در مواد حل شود.
سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه و هم بزنید.
ماست را نیز به مواد اضافه کنید.
آرد و بیکینگ پودر را در یک ظرف جداگانه مخلوط کرده و کم کم به مواد شکر اضافه و هم بزنید.
میوه های شاتوت را به مخلوط اضافه کنید.
حالا مایع کیک آماده شده را درون قالب فر بریزید.
فر را در دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و کیک را به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.
منبع: غذالند