آموزش پخت کیک شاتوت


آموزش پخت کیک شاتوت

کیک شاتوت، یکی از خوشمزه ترین کیک های میوه ای است که طرفداران بسیاری نیز دارد. همان طور که میوه شاتوت بسیار عالی و دلچسب است، طبخ این کیک میوه ای نیز بسیار فوق ‌العاده خواهد شد.

آموزش پخت کیک شاتوت

شاتوت این میوه خوشمزه، فواید بسیاری برای سلامتی و زیبایی دارد. طعم شیرین این میوه، ارزش غذایی بالا و گونه های مختلف سیاه، سفید و قرمز آن باعث افزایش مصرف آن در جهان شده است.

مواد لازم آرد سفید: ۱ پیمانه شاتوت: ۱۰۰ گرم ماست: نصف پیمانه تخم مرغ: ۲ عدد روغن مایع: نصف پیمانه شکر: نصف پیمانه بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری وانیل: ۱ قاشق چایخوری مراحل پخت مرحله 1

شکر، روغن و وانیل را در یک ظرف بریزید و کامل مخلوط کنید تا شکر در مواد حل شود.

مرحله 2

سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه و هم بزنید.

مرحله 3

ماست را نیز به مواد اضافه کنید.

مرحله 4

آرد و بیکینگ پودر را در یک ظرف جداگانه مخلوط کرده و کم کم به مواد شکر اضافه و هم بزنید.

مرحله 5

میوه های شاتوت را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله 6

حالا مایع کیک آماده شده را درون قالب فر بریزید.

مرحله 7

فر را در دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و کیک را به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

منبع: غذالند

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


استایل فوق العاده خاص پریناز ایزدیار برای عید+ عکس