طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه
پایه اصلی سالاد ماکارونی؛ پاستا یا ماکارونی فرمی، خیارشور و سس مایونز هستند که انتخاب سس نیز به سلیقه هر فرد میتواند متفاوت باشد.این سالاد جزو غذاهای سرد محسوب میشود و برای وعده شام یا به عنوان یک سالاد متفاوت و شیک برای پذیرایی در مهمانیها گزینه بسیار مناسبی به شمار میرود . مواد لازم ماکارونی فرمی: 1 بسته سینه مرغ پخته شده: ٣00 گرمذرت شیرین:...
پایه اصلی سالاد ماکارونی؛ پاستا یا ماکارونی فرمی، خیارشور و سس مایونز هستند که انتخاب سس نیز به سلیقه هر فرد میتواند متفاوت باشد.این سالاد جزو غذاهای سرد محسوب میشود و برای وعده شام یا به عنوان یک سالاد متفاوت و شیک برای پذیرایی در مهمانیها گزینه بسیار مناسبی به شمار میرود .
مواد لازم
ماکارونی فرمی: ۱ بسته
سینه مرغ پخته شده: ٣۰۰ گرم
ذرت شیرین: نصف لیوان
نخود فرنگی پخته: نصف لیوان
خیارشورنگینی شده: نصف لیوان
هویج پخته نگینی شده:نصف لیوان
سس مایونز یا فرانسوی:به میزان لازم
آب لیمو ترش تازه:٣قاشق غذاخوری
روغن زیتون:٣ قاشق غذاخوری
سیب زمینی پخته نگینی شده:نصف لیوان
نمک:به مقدار لازم
پودرآویشن: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
ذرت شیرین: نصف لیوان
نخود فرنگی پخته: نصف لیوان
خیارشورنگینی شده: نصف لیوان
هویج پخته نگینی شده:نصف لیوان
سس مایونز یا فرانسوی:به میزان لازم
آب لیمو ترش تازه:٣قاشق غذاخوری
روغن زیتون:٣ قاشق غذاخوری
سیب زمینی پخته نگینی شده:نصف لیوان
نمک:به مقدار لازم
پودرآویشن: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله ۱
ابتدا پاستاها را با کمی نمک و روغن در آب جوش میپزیم.
مرحله ۲
ماکارونی پختهشده را آبکش کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود.
مرحله ۳
کالباس یا سینه مرغ پختهشده را به شکل نگینی خرد میکنیم.
مرحله ۴
خیارشورها را نیز نگینی خرد میکنیم.
مرحله ۵
در انتها سیبزمینی، خیارشور، مرغ، ذرت و نخودفرنگی و ماکارونی آبکش شده را با هم در ظرفی ریخته و مخلوط میکنیم و سه قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه را اضافه کرده وخوب بهم میزنیم وبه سراغ آمادهکردن سس سالاد میرویم.
مرحله ۶
میتوانید سس فرانسوی یا سس مایونز را به تنهایی به سالاد ماکارونی اضافه کنید، اما از آنجا که غلظت سس مایونز زیاد است میتوانید آن را با مقداری ماست و آبلیمو رقیقتر کنید که در این صورت مقدار سس مایونز کمتر شده و سالاد سالمتر و کمکالریتری خواهید داشت.
مرحله ۷
سس را با مواد قبلی ترکیب کرده و سالاد ماکارونی را تا زمان سرو داخل یخچال قرار میدهیم تا طعم مواد به خورد هم بروند.
مرحله ۸
سالاد ماکارونی را داخل ظرف مورد نظر کشیده و آن را با سس، گوجهفرنگی، خیارشور، زیتون و … تزیین میکنیم.
ابتدا پاستاها را با کمی نمک و روغن در آب جوش میپزیم.
مرحله ۲
ماکارونی پختهشده را آبکش کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود.
مرحله ۳
کالباس یا سینه مرغ پختهشده را به شکل نگینی خرد میکنیم.
مرحله ۴
خیارشورها را نیز نگینی خرد میکنیم.
مرحله ۵
در انتها سیبزمینی، خیارشور، مرغ، ذرت و نخودفرنگی و ماکارونی آبکش شده را با هم در ظرفی ریخته و مخلوط میکنیم و سه قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه را اضافه کرده وخوب بهم میزنیم وبه سراغ آمادهکردن سس سالاد میرویم.
مرحله ۶
میتوانید سس فرانسوی یا سس مایونز را به تنهایی به سالاد ماکارونی اضافه کنید، اما از آنجا که غلظت سس مایونز زیاد است میتوانید آن را با مقداری ماست و آبلیمو رقیقتر کنید که در این صورت مقدار سس مایونز کمتر شده و سالاد سالمتر و کمکالریتری خواهید داشت.
مرحله ۷
سس را با مواد قبلی ترکیب کرده و سالاد ماکارونی را تا زمان سرو داخل یخچال قرار میدهیم تا طعم مواد به خورد هم بروند.
مرحله ۸
سالاد ماکارونی را داخل ظرف مورد نظر کشیده و آن را با سس، گوجهفرنگی، خیارشور، زیتون و … تزیین میکنیم.
منبع» غذالند