طرز تهیه کرم سوپانگل دسر مجلسی ترکی


طرز تهیه کرم سوپانگل دسر مجلسی ترکی

در گزارش زیر طرز تهیه دسر سوپانگل را آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه کرم سوپانگل دسر مجلسی ترکی

کرم سوپانگل یک دسر خیلی خیلی خوشمزه ترکی و یه گزینه مناسب واسه مهمونیاست، خصوصا که تو لیوان سرو میشه.

مواد لازم:

۱ لیتر شیر
۵ ق غ آرد
۴ ق غ پودر کاکائو
۶ ق غ شکر (بعد از پخت زمانی که هنوز گرمه طعمش رو بچشید و اگر خواستید شکر رو بیشتر کنید)
۱ عدد زرده تخم مرغ
۸۰ گرم شکلات ساده یا شکلات شیری
نصف ق چ وانیل
نصف لیوان آب سرد

طرز تهیه:

به جز آب سرد، شکلات، وانیل، بقیه‌ی مواد را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا آرد گلوله نشه و روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید و بپزید، وقتی یکی دو تا قل زد و غلیظ شد از روی حرارت بردارید.

شکلات و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود. سپس آب سرد را اضافه کنید و با همزن به حداقل به مدت ۵ دقیقه بزنید (بهتره که ۱۰ دقیقه بزنید). سپس در ظرف مناسب سرو بریزید و ۴-۳ ساعت در یخچال بگذارید و بعد از اینکه سرد شد سرو کنید.

منبع: turktarifi_banoo

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


چرا انسان های مدرن جایگزین نئاندرتال‌ها شدند؟