طرز تهیه سالاد اندونزی؛ سالاد اندونزی با کلم


سالاد اندونزی یکی از پیش غذاها و یا وعده ای اصلی از شام است که به دلیل وجود کلم در آن بسیار مقوی و خوشمزه می باشد. علاوه بر اینکه کم کالری است بلکه خیلی هم سریع و آسان تهیه می شود. سالاد اندونزی با کلم مواد موردنیاز: کالباس (200 گرم) هویج (2 عدد) نخود فرنگی (1 لیوان) کلم برگ سفید (2 لیوان) کلم برگ قرمز (1 لیوان) کنسرو ذرت (یک دوم لیوان) خیارشور...

سالاد اندونزی یکی از پیش غذاها و یا وعده ای اصلی از شام است که به دلیل وجود کلم در آن بسیار مقوی و خوشمزه می باشد. علاوه بر اینکه کم کالری است بلکه خیلی هم سریع و آسان تهیه می شود.

طرز تهیه سالاد اندونزی؛ سالاد اندونزی با کلمطرز تهیه سالاد اندونزی؛ سالاد اندونزی با کلم

سالاد اندونزی با کلم

مواد موردنیاز:

کالباس (200 گرم)هویج (2 عدد)نخود فرنگی (1 لیوان)کلم برگ سفید (2 لیوان)کلم برگ قرمز (1 لیوان)کنسرو ذرت (یک دوم لیوان)خیارشور (4 عدد)سس مایونز (به مقدار لازم)

طرز تهیه سالاد اندونزی با کلم

ابتدا کلم ها را به خوبی شسته و بصورت رشته ای خرد کنید.

نخود فرنگی و هویج را آب پز کنید و پس از آنکه هویج را رنده کردید به همراه نخودفرنگی به مخلوط کلم سفید و قرمز اضافه کنید.

کالباس و خیارشورها را خرد کرده به موادان اضافه می کنیم.

سالاد شما آماده است پس به سراغ تهیه سس سالاد می رویم.

سس مایونز را با نمک و فلفل مخلوط می کنیم. (می توانید کمی ماست و کمی مایونز را با هم مخلوط کنید)

سس مایونز را به سالادتان اضافه کنید و به مدت چند ساعت اجازه دهید تا در یخچال بماند.

نکته:

اگر تمایل به استفاده از سالاد ندارید می توانید به جای آن از مرغ آب پز شده و ریز ریز شده استفاده کنید.

موارد بیشتر:

سالاد فرانسوی با مرغ

سالاد اولویه

طرز تهیه سالاد قارچ و ژامبون

سالاد پاستا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سالاد و پیش‌غذا

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


35 تصویر زمینه دخترانه جدید از عکس های شیک کیوت و با کلاس 2022