پیتزا رولتی را در منزل تهیه کنید
مواد لازم برای پیتزا رولتی
آرد: 400 گرمآب ولرم: 1 پیمانهنمک: یک دوم قاشق چای خوریپودر آویشن: یک دوم قاشق چای خوریارگانوی خشک: یک دوم قاشق چای خوریروغن مایع: 2 قاشق سوپ خوریشکر: به مقدار لازممواد لازم میانی:
پنیر چدار (رنده شده): 400 گرمقارچ (ریز خرد شده): 300 گرمپیاز (ریز خرد شده): 1 عددزیتون سیاه (خرد شده): یک مشتپودر آویشن: به مقدار لازمسوسیس (خرد شده): 100 گرمرب گوجه فرنگی: به مقدار لازمنمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازمروغن زیتون: به مقدار لازمطرز تهیه پیتزا رولتی
1. ابتدا سه قاشق سوپ خوری آرد را الک کرده و مقدار کمی آب ولرم به آن اضافه و مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را حدود 30 دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. بقیه آرد را الک کرده و خمیر مایه را به آن بیفزایید.
4. خمیر را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی چرب شده به شکل مستطیلی به ابعاد 50×29 سانتی متر در آورید، رب گوجه فرنگی را روی خمیر پخش کنید و پنیر چدار رنده شده روی آن بپاشید.
5. قارچ ریز خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید و کمی نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن بزنید. سپس به همراه سوسیس، پیاز ریز خرد شده و زیتون خرد شده روی مواد پخش کنید.