طرز تهیه آسان خورش بروکلی


طرز تهیه آسان خورش بروکلی

در این مطلب دستورالعمل تهیه خورش بروکل را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه آسان خورش بروکلی

برای تهیه خورش بروکل در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.

مواد لازم :

گوشت (گوساله و فیله شده) ۱۷۵ تا ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
پیازچه ۶ عدد
موسیر ۲ عدد
کلم بروکلی ۲۲۵ گرم
روغن ۲ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل ۴۰۰ گرم
کاری ۱ قاشق چایخوری
زعفران به میزان لازم

طرز تهیه :

۱- ابتدا مقداری روغن را در تابه گرم کنید و به مدت یک دقیقه پودر کاری را در آن تفت دهید.

۲- سپس گوشت را که از قبل شسته و به صورت فیله‌های نازک در آورده اید را به آن بیفزایید و تا زمانی که رنگ آن قهوه‌ای شود تفت دهید.

۳- پیاز، پیازچه و موسیر را ریز خرد کرده و به آن اضافه کنید و دو تا سه دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

۴- سپس کلم بروکلی را گل کرده و خوب بشویید و به مواد بیفزایید و آن را نیز ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید.

۵- شیر نارگیل را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید T اجازه دهید مخلوط ۸ تا ۱۰ دقیقه خوب بجوشد تا گوشت کاملاً نرم شود.

۶- سپس زعفران را به غذا افزوده و آن را در ظرف دلخواه بریزید و با گشنیز تزیین کنید، این غذا را فوراً سرو کنید.

نکات:

• اگر گوشت شما دیر پز است یا خیلی نازک نشده است آن را کمی بیشتر با روغن سرخ کنید تا خوب پخته شود.

• بهتر است این غذا را با برنج کته سرو کنید.

• اضافه کردن مقداری جعفری خرد شده غذای شما را خوشمزه‌تر می‌کند.

• روغن سبزیجات یا بادام زمینی بهترین گزینه برای پخت این غذاست.

• استفاده از زعفران در این خورش اختیاری است.

منبع: مهین فال

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع خورش و خوراک

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا