راز سالم شدن غذاهای فست فودی


یک متخصص تغذیه، درباره تهیه فست فود‌های سالم توضیحاتی ارائه داد.

راز سالم شدن غذاهای فست فودی

النا سولومینا، متخصص تغذیه در خصوص غذا‌های فست فود گفت: می‌توان فست فود را با حداقل عواقب منفی برای سلامتی مصرف کرد.

وی گفت: غذا‌های فست فود بدون چربی ترانس را حتی می‌توان در منزل تهیه کرد.

این متخصص تغذیه افزود: اگر بشدت هوس برگر کرده اید، با یک برگر با کیفیت و سبزیجات بیشتر و نان سبوس دار، می‌توانید فست فود آماده کرد. همچنین می‌توان سینه مرغ و یا بوقلمون را با سبزیجات در نان لواش قرار داد و سس گوجه فرنگی با کیفیت، رب گوجه و ادویه‌های مختلف به آن اضافه کرد.

سیب زمینی را هم می‌توان در فر آماده کرد و به جای بستنی می‌توانید سُربــِـی (دسر میوه‌ای یخی) درست کنید.

فست فود‌های آماده را می‌توان با سبزیجات تزئین کرد که این باعث مفیدتر شدن آن می‌شود.

دانشمندان استرالیایی به این نتیجه رسیده اند که خوردن زیاد فست فود نه تنها می‌تواند به اندام فرد آسیب برساند، بلکه بر مغز او نیز تأثیر منفی می‌گذارد.

محققان اعلام می‌کنند که خوردن غذای ناسالم باعث می‌شود افراد احساس گرسنگی کنند، حتی اگر واقعاً سیر باشند که این موضوع به دلیل تأثیر آن بر هیپوکامپ مغز است.

منبع: اسپوتنیک

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


شرکت چینی نمایشگر آیفون SE را تامین می‌کند!