طرز پخت رول نان خانگی با روشی آسان


طرز پخت رول نان خانگی با روشی آسان

برای تهیه این نان های خوشمزه تنها به 7 ماده نیاز خواهید داشت این نان ها پوک، نرم، کره ای و خوشمزه هستند و در کنار بشقاب شام یک گزینه ایده آل اند.

طرز پخت رول نان خانگی با روشی آسان
اگر برای تهیه نان در منزل مبتدی هستید در این مطلب تمام نکات پخت نان با جزئیات بیان شده بنابراین شما تنها به فر و البته کمی زمان نیاز خواهید داشت.

مواد لازم رول نان خانگی

شیر کامل، ۱ پیمانه (۲۴۰ میلی لیتر) _گرم شده در حدود ۱۱۰ درجه فارنهایت
مخمر ۲ و ۱/۴ قاشق چای خوری (۱ بسته استاندارد)
شکر ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
کره در دمای اتاق، ۱/۴ پیمانه (۶۰ گرم)
نمک ۱ قاشق چایخوری
آرد نان یا آرد همه منظوره ۳ پیمانه (۳۷۵ گرم)
رومال نان بعد از پخت
کره ذوب شده ۲ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری

دستورپخت رول نان خانگی

۱

خمیر را آماده کنید: شیر گرم، مخمر و ۱ قاشق غذاخوری شکر را در یک ظرف بزرگ بریزید با یک قاشق کمی همزده سپس روی ظرف را بپوشانید و بگذارید ۵ دقیقه بماند (مخلوط باید کمی پف کند).

۲

باقی مانده شکر، تخم مرغ، کره، نمک و ۱ فنجان آرد را اضافه کنید. به مدت ۳۰ ثانیه با سرعت کم همزن بزنید، طرف‌های کاسه را با یک لیسک تمیز کنید، سپس آرد باقی مانده را اضافه کنید.

با سرعت متوسط همزن زده تا زمانی که خمیر جمع شود و از طرفین کاسه جدا شود (حدود ۲ دقیقه).

اگر همزن ندارید، می‌توانید این خمیر را با یک قاشق بزرگ چوبی مخلوط کنید.
۳
روی سطح کار را آرد بپاشید و کمی خمیر را با دست ورز دهید.

۴

استراحت اول: یک کاسه بزرگ را کمی با روغن چرب کنید. خمیر را درون کاسه قرار دهید، و آن را چرخانده تا همه طرف خمیر چرب شود. کاسه را با سلیفون و یک دستمال تمیز بپوشانید. بگذارید خمیر در یک فضای نسبتاً گرم به مدت ۱-۲ ساعت استراحت کند تا اندازه آن دو برابر شود.

۵

یک ظرف مخصوص فر ۳۲*۲۲ سانتی را با روغن کمی چرب کنید.

۶

رول‌ها را شکل دهید: وقتی خمیر آماده شد، آن را با دست فشار داده تا هوا آزاد شود. خمیر را به ۱۴-۱۶ قطعه مساوی تقسیم کنید. هر قطعه را به یک توپ صاف شکل دهید؛ و در ظرف مانند تصویر قرار دهید.

۷

زمان استاحت دوم: ظرف را با فویل آلومینیومی، بسته بندی پلاستیکی یا حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید. بگذارید تا خمیر حجیم شود (حدود ۱ ساعت).

فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۸

پخت نان: برای مدت زمان ۲۰-۲۵ دقیقه یا تا زمانی که بالای آن قهوه‌ای طلایی شود بپزید سپس از فر خارج کرده و با قلم مو روی نان را با مخلوط عسل و کره بپوشانید. اجازه دهید تا نان کمی سرد شود.

این نان‌ها به مدت ۲-۳ روز در دمای اتاق و تا ۱ هفته در یخچال قابل نگه داری هستند.
منبع: یامی شف

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


شش محرک قابل تغییر سلامتی کدامند ؟