طرز تهیه ریزه کوفته سوئدی با پوره سیب زمینی


طرز تهیه ریزه کوفته سوئدی با پوره سیب زمینی

اگر می‌خواهید حسابی خودتان را با هیجان طبخ یک غذای جدید سرگرم کنید، پیشنهاد امروز ما، ریزه کوفته سوئدی را امتحان کنید.

طرز تهیه ریزه کوفته سوئدی با پوره سیب زمینی

ریزه کوفته سوئدی را بیشتر محلی‌ها در هوای بهاری آماده می‌کنند و باور دارند که خستگی‌های بهاری را از شخص دور می‌کند. آماده کردن این غذا، وقت و حوصله زیادی می‌خواهد اما با چشیدن مزه خاص آن، همه خستگی آشپزی از تن شما بیرون می‌رود.

شما می‌توانید با نگه‌داری مواد آماده شده در یخچال، برای وعده‌هایی که زمان کافی غذا درست کردن ندارید، وقت ذخیره کنید.

مواد لازم

سیب زمینی پوست کنده و خرد شده ۴۵۰ گرم
کره پاستوریزه چهار قاشق غذاخوری
خامه پرچرب یک چهارم فنجان
نمک به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
نان تست خرد شده
شیر کم چرب یک چهارم فنجان
پیاز خرد شده یک چهارم فنجان
سیر رنده شده دو حبه
گوشت گاو چرخکرده بدون چربی ۲۲۵ گرم
گوشت چرخکرده گوسفند بدون چربی ۲۲۵ گرم
تخم مرغ همزده یک عدد بزرگ
نمک
پودر فلفل سیاه یک دوم قاشق غذاخوری
جوز هندی یک چهارم قاشق غذاخوری
آرد کامل دو قاشق غذاخوری
آب گوشت یک و نیم فنجان
خامه پرچرب دو قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
پیازچه یا جعفری به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول

برای پوره کردن سیب زمینی یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و سیب زمینی‌ها را داخل آن بریزید، روی شعله زیاد قرار دهید و صبر کنید تا بجوشند. با چنگال امتحان کنید که پخته باشند، سپس می‌توانید آن‌ها را از آب خارج کنید و اجازه دهید سرد شوند.

مرحله دوم

کره و خامه را به سیب زمینی اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. حالا مواد را با گوشت‌کوب یا همزن برقی، هم بزنید تا یک‌دست شود. ادویه‌های لازم را به سیب زمینی بیفزاید، سپس روی ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید.

مرحله سوم

برای تهیه ریزه کوفته فر را روی دمای 190 درجه سانتی گراد قرار دهید، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
شیر و خرده‌های نان را در کاسه بریزید و کنار بگذارید تا تکه‌های نان خیس بخورند. در همین زمان، یک تابه بزرگ را روی گاز قرار دهید و دو قاشق کره داخل آن بریزید تا ذوب شود.

پیاز و سیر را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها نرم و شیشه‌ای شوند، برای این‌کار چهار دقیقه زمان نیاز دارید. محتویات تابه را در ظرف نان و شیر خالی کنید و صبر کنید تا خنک شود.

مرحله چهارم

گوشت گاو، گوشت گوسفند، تخم مرغ، نمک، فلفل، ادویه آل اسپایس و جوز هندی را به ظرف مخلوط کن اضافه کرده و کاملاً با هم مخلوط کنید.

از مواد، توپ‌هایی به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و روی سینی فر قرار دهید، این‌کار را تا تمام شدن مواد ادامه بدهید.

حالا سینی را به فر منتقل کنید و 10 تا 12 دقیقه زمان بگیرید تا کاملا مغز پخت شوند.

مرحله پنجم

برای آماده‌سازی سس مخصوص این غذا؛ باقی‌مانده کره را داخل یک قابلمه بزرگ ذوب کنید، آرد را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید. یک دقیقه این‌کار را ادامه دهید، سپس آرام آرام آب‌گوشت را داخل قابلمه بریزد و همچنان هم‌ بزنید. مطمئن شوید که گلوله‌های آرد همگی ذوب شوند.

نمک و فلفل را به ترکیبات بیفزایید، تا زمانی‌که سس مخصوص ریزه کوفته سوئدی غلیظ شود، آن را با قاشق چوبی هم بزنید.

اگر از خامه استفاده می‌کنید، سس را با خامه ترکیب کنید و سپس پیازچه یا جعفری را به آن اضافه کنید.

مرحله ششم

پوره سیب زمینی را کف ظرف سرو مورد نظرتان بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید. سپس کوفته ریزه‌ها روی پوره بچینید و در انتها سس مخصوص را روی کل غذا خالی کنید.

نکات

می‌توانید غذا را با نان‌های مدیترانه‌ای سرو کنید.

دورچین‌های گیاهی مانند هویج، نخود سبز، ذرت و… بخار پز شده، می‌توانند این غذا را تکمیل کنند.

شما می‌توانید از سس انار یا سس آلو برای خوش طعم شدن کوفته‌ها استفاده کنید.

اگر میزان مواد اولیه برای شما زیاد آمد، می‌توانید تا 10 روز گوشت را در فریز نگهداری کنید.

منبع: کاله

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


لعیا زنگنه راه بهاره رهنما را می رود!/ عکس