طرز تهیه مربای آجیل خوشمزه و متفاوت


طرز تهیه مربای آجیل خوشمزه و متفاوت

در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع مربای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه مربای آجیل خوشمزه و متفاوت

برای درست کردن مربای آجیل مغز آجیل خام (پسته، بادام، بادام هندی، گردو بدون پوست) را داخل شربت خنک می‌ریزیم و چند روزی داخل یخچال می‌گذاریم تا شربت به خورد آجیل‌ها برود.

برای طعم مربا می توان کمی مربای زنجبیل بهش اضافه کرد

یا مربای پوست نارنج، بالنگ، کدو حلوایی ریز خرد کرد و باهاش مخلوط کرد

اندازه شربت

برای ۳ لیوان شکر ۲ لیوان آب نیاز هست و کمی وانیل

نکته: نیازی نیست آجیل داخل مربا بجوشه اگه این کار رو بکنین یا اگه شربت داغ باشه رنگ آجیل‌ها تغییر می کنه
آجیل‌ها بعد اینکه شربت به خوردشون بره نرم میشن اصلا سفت نیستن

برای نگهداری طولانی مدت حتما داخل فریزر نگه دارید

منبع: بانوی خانه

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ببینید | هدیه عجیب مهسا طهماسبی برای حامد آهنگی؛ چسب بزن بشین!