برداشت خربزه و طالبی در ساوه


شهرستان ساوه بزرگترین تولیدکننده طالبی در کشور است که با برخورداری از آب و هوای گرم و خشک موجب تولید طالبی با عطر و طعم عالی است. سالانه حدود 40 هزار تن طالبی از 2 هزار و 200 هکتار اراضی ساوه برداشت می‌شود. کیفیت بالا و ماندگاری طولانی طالبی ساوه و نیز طعم، بو و شیرینی مطبوع، منظم بودن خطوط طالبی، عطر و بوی بهتر نسبت به سایر طالبی‌های تولیدی کشور...

شهرستان ساوه بزرگترین تولیدکننده طالبی در کشور است که با برخورداری از آب و هوای گرم و خشک موجب تولید طالبی با عطر و طعم عالی است. سالانه حدود ۴۰ هزار تن طالبی از ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار اراضی ساوه برداشت می‌شود. کیفیت بالا و ماندگاری طولانی طالبی ساوه و نیز طعم، بو و شیرینی مطبوع، منظم بودن خطوط طالبی، عطر و بوی بهتر نسبت به سایر طالبی‌های تولیدی کشور موجب شده است تا طالبی ساوه از شهرت خاصی برخوردار شود. سطح زیر کشت خربزه نیز در این شهرستان افزون بر ۲۲۰ هکتار است و پیش بینی می‌شود، بیش از پنج هزار تن از این محصول در شهرستان ساوه برداشت شود.

۲۲ تیر ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۳

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه مرکزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اندوه