طرز تهیه دسر لیوانی شیرعسلی


طرز تهیه دسر لیوانی شیرعسلی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر لیوانی شیرعسلی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه دسر لیوانی شیرعسلی

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر لیوانی شیرعسلی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

لایه اول: ژله انگور ساده

لایه دوم:پودر ژله انگور رو با‌ یک و نیم لیوان آبجوش مخلوط کردم و بن ماریش کردم، وقتی سرد شد،‌یک لیوان بستنی وانیلی به دمای محیط رسیده بهش اضافه کردم و با همزن دستی خوب هم زدم که کاملا مخلوط بشن، آروم روی لایه قبلی ریختم.

لایه سوم: شیر عسلی (نیاز به جوشیدن نداره)
شیرگرم یک و نیم لیوان
خامه صبحانه (صورتی)‌ یک بسته
آب سرد‌ یک لیوان
پودر ژلاتین٣ قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر هلو

طرز تهیه کرم شیرعسلی

آب سرد رو تو ظرف مناسبی ریخته و پودر ژلاتین رو روی اون بپاشید و بزارید تا پودر ژلاتین مرطوب بشه و بعد بن ماریش کنید تا ذراتش حل بشه. (درآخر وانیل رو به ژلاتین اضافه کنید)
شیر گرم رو کم کم به شیر عسلی اضافه کنید و هم بزنید و بعد محلول ژلاتین رو با شیرعسلی مخلوط کنید، در ادامه خامه صبحانه رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن.
یکم که خنک شد مایع رو آروم روی لایه قبلی میریزیم و میزاریم که ببنده.
من برای تزئین روش خامه فرم دادم (رنگ خوراکی قرمز و آبی مخلوط زدم که رنگ بنفش پیدا کنه و زیاد همش نزدم که طیف رنگی داشته باشه) و به کمک قیف و ماسوره ٢d، خامه زدم و روش انگور گذاشتم.

نوش جان

منبع: cake deser online

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع دسر و بستنی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن سیما