طرز تهیه غوره غوره و غوره شور خانگی با آبغوره و سرکه + مواد لازم


طرز تهیه غوره غوره و غوره شور خانگی با آبغوره و سرکه + مواد لازم غوره غوره و شور از پرطرفدارترین چاشنی های غذا و ترشیجات و شور خانگی است که در هنگام فصل رسیدن آن، خانمها حتما آن را در منزل درست میکنند و به همین مناسبت و به بهانه قرار داشتن در فصل […] نوشته طرز تهیه غوره غوره و غوره شور خانگی با آبغوره و سرکه + مواد لازم اولین بار در مجله اینترنتی...

طرز تهیه غوره غوره و غوره شور خانگی با آبغوره و سرکه + مواد لازم

غوره غوره و شور از پرطرفدارترین چاشنی های غذا و ترشیجات و شور خانگی است که در هنگام فصل رسیدن آن، خانمها حتما آن را در منزل درست میکنند و به همین مناسبت و به بهانه قرار داشتن در فصل چیدن قوره و رسیدن انگور ما در مجله حرف تازه قصد داریم تا خواص و روش تهیه با سرکه و آبغوره با آب سرد و آب جوش را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

طرز تهیه غوره غوره و غوره شور خانگی با آبغوره و سرکه + مواد لازم

غوره غوره چیست با عکس

غوره غوره را با بدون دانه و عسگری و ریز تهیه میشود و به عنوان یکنوع چاشنی برای مزه دار کردن و خوشمزه کردن در انواع غذاها و کباب ها از قبیل دلمه برگ مو، کوفته، خورشت بادمجان، خورشت قیمه بادمجان، خورشت هویج، آبگوشت محلی و خورش قرمه سبزی با لوییا چشم بلبلی و کتلت و جگر و جغوربغور … استفاده می‌شود.

مواد لازم: غوره دون شده +اب +نمک+سرکه

طرز درست کردن غوره غوره

ابتدا درباره پاک کردن و حبه حبه کردن قوره باید گفت که میتوانید هم با خوشه و با دُم و هم پاک کرده و دون کرده استفاده کنید، اما اگر وقت اضافی و فرصت دارید، حتما دون کنید، تا در زمان استفاده در غذا وقتتان کمتر گرفته شود.

۱ ابتدا قوره عسگری ریز و بدون هسته را پاک کرده و بشوئید.

۲- خشک شدن و یا آب دار بودن فرقی ندارد ، زیرا با آب تهیه میشود

۳- بعد از مدتی در ظرف شیشه ای بریزید.

۴- ابغوره جوشیده با کمی نمک اضافه کنید تا روی ان را بپوشاند. البته آبغوره بدون جوشاندن نیز میتوانید استفاده کنید.

۵- در روش دوم میتوانید بجای آبغوره از آب سرد و یا آب جوش استفاده کنید و روی غورهها داخل طرف بریزید. : به این صورت که نمک به اندازه دلخواه در آب جوش یا سرد میریزید، سپس کمی سرکه یا آبغوره اضافه میکنید و داخل ظرف میریزید

۶- بعد از چند روز ظرف در هوای محیط باقی ماند در یخچال نگهداری کنید تا کپک نزند

طرز تهیه غوره غوره و غوره شور خانگی با آبغوره و سرکه + مواد لازم

روش درست کردن با آبغوره و سرکه

روش تهیه ی این شور به چند صورته:

۱-ریختن ابغوره و نمک
۲-ریختن سرکه
۳-ریختن اب و نمک و در واقع شورغوره انداختن، اما بین مدل سرکه ای و ابغوره ای، مدل ابغوره ای خیلی خوشمزه تره

روش درست کردن با آب جوش

۱- برای تهیه غوره شور ابتدا قوره عسگری را خوب پاک کرده و بشویید
۲- سپس داخل ظرف درداری بریزید.
۳- حالا مقداری آب را با نمک جوشانده و صبر کنید تا خنک شود.
۴- آب نمک جوشیده و خنک شده را در داخل ظرف بریزید تا جاییکه کاملا روی آن‌ها را بپوشاند.
۵- درب ظرف را محکم ببندید و آن را داخل یخچال قرار دهید.
۶- بعد از حدود ۲ هفته آماده خوردن است.

طرز تهیه غوره غوره و غوره شور خانگی با آبغوره و سرکه + مواد لازم

خواص غوره

مزاج این میوه سرد و خشک بوده و هرگز نباید با معده خالی خورد چون دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوکسینیک ، اسید اگزالیک ، اسید گلوکولیک و قند می‌باشد
خانم‌های باردار از مصرف بیش از حدغوره خودداری نمایند زیرا ادرارآور است و ممکن است باعث سقط جنین شود.
برای درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه مفید و آبغوره،برای درمان چاقی مفید است. همچنین برای بیماری اسکوربوت و جلو انداختن بلوغ دختران مفید و قاعده آور است
حرارت و صفرای بدن را دفع می‌کند و روده‌ها را ضد عفونی می کند.
آبغوره تقویت‌کننده کبد و برطرف‌کننده ورم گلو است و برای دفع کرم روده و تقویت معده مفید است

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


کلمات پانتومیم | 350 سوژه سخت ،راحت ،خنده دار +150ضرب المثل