طرز تهیه آش کلم برگ خوشمزه


طرز تهیه آش کلم برگ خوشمزه

در این مطلب طرز تهیه آش کلم را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه آش کلم برگ خوشمزه

برای تهیه آش کلم در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

مواد لازم:

نخود نصف پیمانه
لوبیا چیتی نصف پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
کلم برگ ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد خام و به میزان لازم سرخ شده
سیر (سرخ شده) به میزان لازم
هویج ۲ عدد
کشک (ساییده و غلیظ) به میزان لازم
بلغور نصف پیمانه
برنج نصف پیمانه
سبزی (شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج خرد شده) ۲ پیمانه

طرز تهیه:

۱- ابتدا در ظرفی مناسب پیاز‌ها را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید و بعد نخود را اضافه کرده و بعد از مقداری تفت دادن با آب نیم پز کرده و بعد لوبیا را به آن اضافه می‌کنیم.

۲- وقتی لوبیا نیم پز شد بلغور شسته شده را اضافه کرده و درب ظرف را باز می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم مواد کمی بپزند.

۳- وقتی بلغور تقریبا پخت برنج شسته شده را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید برنج پخته و باز شود.

۴- حالا کلم برگ خرد شده را به همراه هویج نگینی شده به مواد اضافه کنید و کمی صبر کنید تا مواد مقداری پخته شوند و بعد از آن سبزی را اضافه کرده و صبر کنید تا آش جا بیفتد و آن را با کشک، پیازداغ، سیرداغ و … تزیین کرده و سرو کنید.

نکات:

• این آش جزو غذا‌های سنتی تبریز است.

• اگر لوبیا چیتی موجود نبود از لوبیا قرمز استفاده کنید.

• حتما حبوبات را از شب قبل خیس کرده و آب آن را ۳ بار عوض کنید و اگر فراموش کردید آن‌ها را ۲ بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.

• بهتر است بلغور را از شب قبل خیس کنید تا بهتر بپزد.

منبع: مهین فال

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جدیدترین عکس های 00:00 عاشقی با متن های رمانتیک