طرز تهیه سارای سارماسی خوش طعم


در این مطلب قصد داریم روش تهیه سارای سارماسی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه سارای سارماسی خوش طعم

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سارای سارماسی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۱ کیلوگرم شیر
۱ فنجان شکر
۱ فنجان آرد
۱ قاشق غذاخوری کره
۱ بسته وانیل (۵ گرم)
۱.۵ فنجان نارگیل‌

برای مواد میانی:

۱ بسته خامه شیرین
۱.۵ فنجان شیر‌

طرز تهیه:

ابتدا، ما روی یک سینی، نارگیل زیادی را می‌پاشیم. سپس تمام مواد را در قابلمه روی حرارت به جز کره و وانیل ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم تا قوام بیاد و غلیظ شود.

بعد قابلمه رو از روی حرارت برمیداریم، وانیل و کره را اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم (اگر تونستید باهمزن برقی چنددقیقه بزنید تا صاف و یکدست بشه).

آن را به سینی‌ای که یک لایه نارگیل ریخته‌ایم میریزیم و با کفگیر صاف و پهن می‌کنیم. سینی را یک شب در یخچال قرار داده و بعد از یخچال بیرون آورده ابتدا سینی را به صورت طولی به نصف برش می‌دهیم.

سپس آن را به ۱۰ قطعه مساوی به روش عرضی برش می‌دهیم. خامه و ۱.۵لیوان شیر رو مخلوط کرده. یک لایه خامه روی آن میریزیم و پخش میکنیم. هر قسمت رو رول میکنیم. در آخر، سس توت فرنگی را روی آن میریزیم و سرو می‌کنیم.

منبع: khaneye deser

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ایران با چه موشک‌هایی آسمان منطقه را به 2 نقطه در فلسطین اشغالی دوخت؟