طرز تهیه نان پرتزل خانگی


طرز تهیه نان پرتزل خانگی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه نان پرتزل را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه نان پرتزل خانگی

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان پرتزل را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد ۶۳۲ گرم معادل ۴ پیمانه
نمک ۱۰ گرم
شکر ۱ قاشق مرباخوری
مخمر ۱۳ گرم معادل ۱/۵ قاشق غذاخوری
آب با دمای ۳۵ درجه سانتیگراد، ۳۶۵ گرم معادل ۱/۵ پیمانه
کره نرم ۲۱ گرم معادل ۱/۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر:

مخمر و شکر را در آب ۳۵ درجه ریخته، ۱۰ دقیقه استراحت دهید تا فومی شکل شود.
آرد، نمک، کره و مخمر را در کاسه همزن ریخته به مدت ۱۵ دقیقه ورز دهید.

یک کاسه را کمی چرب کرده خمیر را داخل آن بغلتانید، روی آن را با سلفون پوشانده به مدت ۴۵ دقیقه استراحت دهید تا حجم آن بیش از دو برابر شود.

خمیر را روی میز برگردانید و توسط کاردک به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید (من ۱۰۰ گرمی تقسیم کردم، ولی میتونید بین ۷۰-۱۰۰ گرمی بسته به سلیقه خود تقسیم کنید). خمیر را حالت دهید و در سینی فر بچینید.

روی خمیر‌ها را ۴۵ دقیقه پوشانده تا حجم آنها دوبرابر شود. سپس خمیر‌ها را به مدت ۴۵-۶۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید.

در یک قابلمه یک لیتر آب بریزید و مقدار ۶۰ گرم جوش شیرین داخل آن بریزید و خوب هم بزنید. آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. خمیر‌ها را از فریزر بیرون آورده و هرکدام را به مدت ۱۰ ثانیه از هر طرف داخل آب قرار دهید و سپس روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید.

میتوانید یک قسمت از خمیر را تیغ انداخته و کمی نمک دریا بپاشید؛ و سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. این دستور، اصلیه این نونه، ولی من این‌بار درست کنم داخل آبجوش و جوش شیرین نمیندازم، چون باعث میشه نون حالت بیات و جویدنی‌تر پیدا کنه.

منبع: nan ba asatid

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد