طرز تهیه لواشک موز


مواد مورد نیاز:موز خرد شده (یا هر میوه ای که دوست دارید) بدون پوست 680 گرمشکر سه چهارم پیمانهآبلیمو 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه لواشک موز :برای درست کردن یک لواشک خانگی، هر نوع میوه ای را که دوست دارید انتخاب کنید. موز را با آب سرد بشویید. پوست موز را بگیرید. اگر از میوه …

مواد مورد نیاز:
موز خرد شده (یا هر میوه ای که دوست دارید) بدون پوست 680 گرم
شکر سه چهارم پیمانه
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه لواشک موز :
برای درست کردن یک لواشک خانگی، هر نوع میوه ای را که دوست دارید انتخاب کنید.

موز را با آب سرد بشویید. پوست موز را بگیرید.

اگر از میوه هایی استفاده می کنید که پوست آن ها را باید جدا کنید حتماً این کار را انجام بدهید. زیرا پوست سفت، لواشک تان را هم سفت خواهد کرد.
مشاوره آنلاین پزشکی بدون صرف زمان انتظار
بدون مراجعه حضوری ویزیت شو!

موز را خرد کنید. لازم نیست قطعات آن یک اندازه باشند. فقط باید در حدی کوچک باشند که بتوان آن ها را در غذاساز له کرد. در حین خرد کردن، حتماً لکه های سیاه موز را بگیرید.

قطعات خرد شده ی موز را به همراه شکر و آبلیمو درون غذاساز بریزید.

سپس غذاسار را روشن کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شده و کاملاً نرم و له شوند. هیچ تکه موزی نباید درون مخلوط باقی بماند. سپس سینی فر را چرب کنید و در دمای 85 درجه سانتیگراد قرار بدهید و مانند روش بالا آن را درون فر خشک کنید، اگر تمایل نداشتید می توانید آن را داخل آفتاب خشک کنید.

اما داخل فر باعث می شود رنگ آن کمتر تغییر کند.

نکاتی برای تهیه لواشک موز :
• اگر تمایلی به استفاده از شکر در این لواشک ندارید می توانید عسل را جایگزین کنید. حتی می توانید نصفی شکر و نصفی را به عسل اختصاص دهید.

فقط به این نکته توجه داشته باشید که استفاده از عسل، مدت زمان لازم برای خشک شدن لواشک را افزایش می دهد و لواشک تان دیرتر خشک می شود.

• اگر غذاساز ندارید، می توانید از مخلوط کن یا گوشتکوب برقی استفاده کنید.

• آبلیمو به عنوان یک ماده طعم دهنده و نگهدارنده طبیعی عمل می کند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


حل این معما کار هر کسی نیست!!