طرز تهیه نان تارت ترد و عالی


طرز تهیه نان تارت ترد و عالی

در این مطلب دستور پخت نان تارت خوشمزه مطرح شده است.

طرز تهیه نان تارت ترد و عالی

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان تارت را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر تارت:

آرد: ۲۰۰ گرم یا ۱ پ + دو سوم پ
کره سرد تکه شده: ۱۱۵ گ
تخم مرغ کوچک:۱ عدد
پودر قند: ۶۰ گرم یا حدود نصف پ
وانیل نصف ق چ
نمک: نصف ق چ

طرز تهیه:

کره را تکه‌ای کنید و آرد و پودر قند و نمک را روش الک کنید و یا با غذاساز چند پالس بزنید تا شبیه خرده نان بشه یا مثل من با نوک انگشتان مواد را با هم یکی کنید.

تخم مرغ را همزده و با وانیل به مواد اضافه کنید و خمیر را جمع کنید.
اگر خیلی چسبنده بود یه کم آرد اضافه کنید.
اصلا ورز ندید وگرنه بعداً سفت و شکننده میشه.
خمیر را بذارین تو کیسه فریزر تا یکساعت تو یخچال استراحت بدید. بعدش خمیر را بین دو تا نایلون با وردنه به ضخامت ۳ میل باز کنید.
با کاتر تکه‌های هایی اندازه‌ی قالب تارت بردارید و توی قالب‌ها قرار بدید. اطراف قالب را زیاد نازک نگیرید، چون بعد از پخت شکننده میشه.
با چنگال خمیر را سوراخ سوراخ کنید و برای اینکه مانع پف زیادی بعد از پخت بشین، کمی حبوبات تمیز بریزین روی خمیر.
البته بهتره اول فویل بذارین، ولی من فویل نداشتم و حبوبات را مستقیم ریختم روی خود خمیر.

منبع: آشپزباشی

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس زن فوق جذاب احمد مهران ‌فر + بیوگرافی و صفر تا صد خصوصی ترین ها