کوکی؛ خوشمزه و پرطرفدار
کوکی کلوچه ای خوشمزه و پرطرفدار است که طعم های مختلفی دارد و علاوه بر بزرگترها، بچه ها نیز از طرفداران پروپاقرص آن هستند. این کلوچه را در این روزهای کرونایی می توان با موادی محدود و البته کمی دقت و سلیقه در خانه تهیه کرد و در آرامش و با خیال راحت در کنار خانواده میل کرد و از خوردنش لذت برد.
مواد لازم
کره به دمای محیط رسیده: 60 گرم
تخم مرغ: یک عدد
نمک: یک پینچ
وانیل: ½ ق چ
آرد: یک 25 گرم
بیکینگ پودر: ¼ ق چ
شکلات: 45 گرم
شکر: 60 گرم
شکر قهوهای: 60 گرم
پودر کاکائو: 15 گرم
شکلات چیپسی: ⅓ پیمانه
طرز تهیه
1) کره و شکلات را بنماری میکنیم (روی بخار آب قرار داده تا شکلات و کره ذوب شود)
2) سپس تخم مرغها را به همراه شکرها و وانیل با همزن برقی زده و سپس مایه شکلاتی که بنماری کردیم و خنک شده را اضافه میکنیم.
3) در نهایت آرد، پودرکاکائو و بیکینگ پودر را الک کرده و به همراه نمک به مواد اضافه میکنیم. بعد از مخلوط شدن، شکلات چیپسی را اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم.
4) روی مواد را پوشانده و به مدت 40 دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم تا راحت بتوانیم فرم دلخواهمون را به آنها بدهیم.
5) کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و کمی آن را چرب میکنیم. از مواد به اندازه یک گردو (حدود 15 گرم) برداشته و روی سینی فر با فاصله قرار داده و روی کوکیهامون شکلات چیپسی قرار میدهیم.
6) کوکیها را داخل فر از پیش گرم شده قرار میدهیم.
دمای فر: 175 درجه سانتیگراد
دمای فر برقی: 160 درجه سانتیگراد
مدت زمان پخت: 8 الی 10 دقیقه
کوکی بعد از بیرون آمدن از فر بسیار نرم است، اجازه دهید کاملا خنک شود و بعد از سینی جدا کنید
- ملیکا فتاحی