بامیه؛ یک کیلوگرم
سیر؛ یک بوته
فلفل تند؛ ۴ – ۵ عدد
نمک به میزان لازم
میخک؛ ۲ عدد
سرکه سفید به میزان لازم ( از سرکه انگور یا سیب هم میتوان استفاده کرد)
سبزی شامل ترخون و شوید؛ از هرکدام یک ساقه
آبجوش سرد شده؛ یک لیوان
شیشه ترشی به تعداد لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه عرق نعنا دوآتشه در خانه | بهترین شیوه نگهداری از این مایع ضد نفخ طرز تهیه آبغوره خانگی | فوتوفن درستکردن آبغوره و نگهداری از آن در خانه طرز تهیه رب خانگی | فوت کوزهگری درستکردن رب گوجهفرنگی در خانه بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک لوبیاسبز | فوتوفن خوشطعم شدن این غذا طرز تهیه خورش قورمهسبزی | نکات و ترفندهای پخت این غذای ایرانی طرز تهیه ترشی بامیه► مرحله اول
بامیهها را پاک کنید و بدون اینکه ساقه را آن جدا کنید بشویید و بگذارید خشک شود.
► مرحله دوم
در مرحله بعد سیرها را پوست بگیرید و بشویید و بگذارید تا خشک شود. بامیه را داخل یک شیشه تمیز بریزید و لابهلای آن فلفل، میخک، سبزی و سیر قرار دهید.
► مرحله سوم
در نهایت نمک و سرکه را مخلوط کنید و بریزید تا روی مواد را بگیرد. روی شیشه را با یک پلاستیک پوشانده و درِ آن را محکم ببندید. ترشی بامیه را در یک محیط خنک و تاریک نگهداری کنید تا عمل آید.
♦ برای آشنایی با نکات کلیدی درست کردن ترشی بامیه ویدئو را نگاه کنید.
♦ ویدئو برگرفته از شبکههای اجتماعی مجازی.