طرز تهیه کوردن بلو خوشمزه
دستور تهیه کوردن بلو امروز با آموزش طرز تهیه ی کوردن بلو اومدیم، کوردن بلو یه غذای خارجی ، غذایی اروپایی هستش که به گوشت پیچیده شده در پنیر است. کوردون بلو در زبان فرانسه به معنای روبان آبی است اما در آشپزی به گوشتی گفته میشود که میان آن پنیر قرار میدهند و سرخ … نوشته طرز تهیه کوردن بلو خوشمزه اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.
دستور تهیه کوردن بلو
امروز با آموزش طرز تهیه ی کوردن بلو اومدیم، کوردن بلو یه غذای خارجی ، غذایی اروپایی هستش که به گوشت پیچیده شده در پنیر است. کوردون بلو در زبان فرانسه به معنای روبان آبی است اما در آشپزی به گوشتی گفته میشود که میان آن پنیر قرار میدهند و سرخ میکنند و معمولاً با سس خورده میشه کوردون بلو در اصل داخل آن را با پنیر زرد و کالباس پر میکنند که هم با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ تهیه میشود. این غذا به صورت غوطهور در روغن سرخ میشه امیدوارم این غذای خوشمزه رو در منزل تهیه کنید و لذت ببرید ، لطفا بعد خوندن رسپی ها نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود را برامون ارسال کنید
طرز تهیه بولامه را بخوانید
طرز تهیه کوردن بلو با گوشت
مواد لازم
گوشت بدون استخوان: ۴۰۰ گرم
پنیر گودا یا چدار ورقه ای: ۶-۴ عدد
ژامبون: ۶-۴ عدد (حدود ١٢٠ گرم)
سس خردل: ۴ قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ: ١ عدد
آرد: ١/٢ پیمانه
آرد سوخاری: ١ پیمانه
پودر سیر: ١/۴ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه کوردن بلو خوشمزه
ابتدا مرغ از طول به دو قسمت تقسیم کنید. هر قسمت رو بین دو تا کیسه یا سلفون قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید تا نازک بشه و تقریبا ضخامتش ۶ میلمتر بشه. بعد کیسه رویی رو بردارید و دو طرف گوشت رو نمک و فلفل بزنید و یک طرف اون رو سس خردل بزنید و بسته به سایز گوشت یک یا دو ورق ژامبون و پنیر بزارید و با همون سلفون زیری شروع به رول کردن کنید و خوب با سلفون کیپ کنید. همه رو به همین صورت آماده کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بزارید. آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری رو هر کدوم در یک ظرف بریزید و پودر سیر رو به آرد سوخاری اضافه کنید. حالا کوردن بلوها رو اول تو آرد سفید بعد در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ روی حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی بشه و روی حوله کاغذی بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.
چیکن کوردن بلو با مرغ
مواد لازم
فیله مرغ ۸ عدد
پنیرورقه ای گودا یا بلوچیز ۴ ورقه
ژامبون کمی
تخم مرغ یک عدد
پودر سوخاری به مقدار لازم
حبه سیر یک عدد
طرز تهیه
سیر رو له کنید وفیله های مرغ رو با سیر له شده وفلفل سیاه وپودر لیموترش مزه دار کنید ویکساعت داخل یخچال قرار بدید بعد فیله مرغ رو داخل کیسه فریزر گداشته و با بیفتک کوب بکوبید تا نازک بشه مواظب باشید تکه پاره نشه بعد یه تکه ژامبون ویک تکه پنیر رو فیله قرار داده وبه ارومی رول کنید درصورت نیاز برای فیکس کردن از خلال دندان استفاده کنید داخل تخم مرغ زده وبعد داخل پودر سوخاری بزنید اینکاررو دوبار تکرار کنید بعد درظرف گودی روغن بریزید وسرخ کنید …من نمک نزدم چون پنیر وژامبون نمک داره کافیه
سس قارچ
قارچ ریز شده ۵ تا ۶ عدد رو ریز کنید یک قاشق ارد ونصف استکان شیررا در ظرفی بریزید وهم بزنید تا غلیظ بشه بعد قارچ رو تفت بدید همراه با رنده پوست لیمو ترش وجعفری ریز ساطوری شده به سس شیر اضافه کنید درانتها دوقاشق خامه بریزید.
کوردن بلو با پنیر گودا
مواد لازم
فیله مرغ : ۴ تکه
پنیر گودا : ۲ ورقه
کالباس : ۲ ورقه
آرد سوخاری : نیم پیمانه
آرد سفید : نیم پیمانه
تخممرغ : ۲ عدد
روغن مایع : نیم پیمانه
طرز تهیه
۱ – فیلهها را درون یک کیسه فریزر قرار داده و با پشت چاقو روی گوشتها میکوبیم تا کمی له شود.
۲ – یک تکه کالباس و یک تکه پنیر گودا را به میزان دو سانتی متر کوچکتر از لبههای گوشت برش داده و روی گوشت قرار میدهیم.
۳ – لبههای گوشت روی هم قرار میدهیم و فشار میدهیم تا خوب بهم چسبیده و بین شان فاصله نماند.
۴ – در ظرفی جداگانه آرد و آرد سوخاری با مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را نیز اضافه نموده و خوب هم میزنیم.
۵ – روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود.
۶ – کوردن بلو را درون ظرف مخلوط آرد و تخم مرغ غلطانده و سپس کوردن بلو را درون ماهیتابه میگذاریم تا سرخ شود.
نکات
۱ – برای مطلوبتر کردن طعم کوردن بلو میتوان بجای روغن از کره استفاده نمود.
۲ – هنگام له کرن فیله ها بوسیله چاقو مراقب باشید که گوشتها سوراخ نشوند.