طرز تهیه نان قیفی خوشمزه
پارسینه: نان های قیفی را می توان با مواد مختلفی پر کرد، با مقداری سالاد تن و تخم مرغ های خرد شده امتحان کنید. هر طوری که آن را درست کنید طعم عالی دارد و از آن لذت خواهید برد.
گزینه های پر کردن این نان ها بی نهایت است و می تواند برای دورهمی های دوستانه یا خانوادگی اشتهای همه را به خوبی باز کنید. همچنین می توانید آن را با میوه و خامه و شکلات نیز پر کنید. برای آشنایی با طرز تهیه ی نان قیفی مقاله زیر را دنبال کنید.
طرز تهیه ی نان قیفی
برای خمیر:
۴ فنجان (۵۰۰ گرم) آرد نان
۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری (۲۲ گرم) شکر
۱ قاشق غذاخوری (۵ گرم) نمک
۲۵ گرم مخمر تازه (۲/۱ قاشق غذاخوری مخمر خشک فعال)
۱/۴ فنجان (۵۰ میلی لیتر) آب گرم
۲ عدد تخم مرغ
۲/۳ فنجان (۱۷۰ میلی لیتر) شیر گرم
۴ قاشق غذاخوری (۶۰ گرم) کره بدون نمک
۱ عدد تخم مرغ زده شده
کنجد و دانه کتان
کاغذ اندازه نامه و ۸ ورق فویل آلومینیومی
دستور پخت:
گام اول: در یک کاسه بزرگ آرد را با شکر و نمک مخلوط کنید. مخمر تازه را در آب گرم حل کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید. تخم مرغ و شیر را اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. کره را اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر یکدست و نرم شود. با یک حوله تمیز روی خمیر را بپوشانید و بگذارید حدوداً ۱ ساعت در یک قسمت گرم بماند تا اندازه آن دو برابر شود.
گام دوم: در همین حال می توانید مخروط ها را آماده کنید. ۲ برگ کاغذ برداشته و مخروطی درست کرده و با فویل آلومینیومی بپوشانید تا کاغذ دیگر قابل مشاهده نباشد. همین کار را تکرار کنید تا ۸ مخروط درست کنید. خمیر را به پایین و روی یک سطح آرد زده شده قرار دهید و به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. بگذارید ۵ دقیقه استراحت کنند.