قطره پدی لاکت نوزادان، شرایط قابل استفاده


قطره پدی لاکت نوزادان، شرایط قابل استفاده

پدی لاکت یک ترکیب ویژه پروبیوتیکی است که مقادیر بالایی از 3 سویه باکتری سودمند دارد.

همه‌ی نوزادان می‌توانند از این قطره استفاده کنند؛ زیرا هیچ گونه منع مصرفی وجود ندارد، اما در مواردی نظیر نقص سیستم ایمنی، قبل از جراحی‌های شکمی، بیماری‌های دریچه قلب، سندرم روده کوتاه و مصرف آنتی بیوتیک، تجویز پروبیوتیک‌ها باید با احتیاط و زیر نظر پزشک باشد.
پِدی لاکت یک ترکیب ویژه پروبیوتیکی است که حاوی مقادیر بالایی از ۳ سویه باکتری سودمند از جمله سویه خاص کودکان "بیفیدوباکتریوم اینفنتیس” می باشد و به راحتی برای نوزادان و کودکان قابل مصرف است.این فرآورده همچنین حاوی پره بیوتیک فروکتوالیگوساکارید می باشد که به رشد و فعالیت پروبیوتیک ها کمک می کند.
اسهال ناشی از ویروس یا باکتری در کودکان، اسهال ناشی از مصرف آنتی بیوتیک، نفخ و کولیک کودکان از موارد تجویز پدی لاکت هستند. این قطره عوارضی مانند خارش و سرفه به همراه دارد.
قطره پدی لاکت نوزادان، شرایط قابل استفاده
ویژگی پِدی لاکت نسبت به محصولات مشابه چیست؟
این محصول حاوی مقادیر بالاتری از انواع پروبیوتیک هاست. بعلاوه سویه های پروبیوتیک به کار رفته در محصول از مفیدترین و شناخته شده ترین پروبیوتیک ها برای نوزادان وکودکان هستند. وجود پروبیوتیک سویه خاص کودکان "بیفیدوباکتریوم اینفنتیس” و "لاکتوباسیلوس روتری” که مطالعات گسترده ای را در سالهای اخیر به خود اختصاص داده اند ویژگی ممتاز برای این فرآورده به شمار می رود. همچنین این فرآورده حاوی پره بیوتیک می باشد. پروبیوتیک های موجود در این فرآورده شامل:
در چه شرایطی می توان پِدی لاکت را مصرف کرد؟
مصرف پِدی لاکت در هر شرایطی مفید واقع می شود ، اما اثرات مفید آن در موارد زیر آشکارتر می باشد:
- اسهال ناشی از ویروس یا باکتری در کودکان
- اسهال ناشی از مصرف آنتی بیوتیک
- نفخ و کولیک کودکان
- پیشگیری از انواع آلرژی کودکان (تنفسی-پوستی)
- در زمان شیوع بیماری های عفونی فصلی مانند سرماخوردگی برای بهبود قدرت دفاعی بدن و پیشگیری از این بیماری ها
عوارض جانبی و سمیت
پروبیوتیک ها به طور طبیعی در بدن وجود دارند. به همین جهت عموما بی خطر هستند و به خوبی تحمل می شوند. در صورت مشاهده واکنش های حساسیتی مانند راش پوستی، خارش، سرگیجه، سرفه و سایر مشکلات تنفسی، پزشک یا داروساز را مطلع فرمائید.
موارد احتیاط و منع مصرف
هیچ مورد منع مصرفی برای این فرآورده وجود ندارد. در مواردی مانند نقص سیستم ایمنی، قبل از جراحی های شکمی، بیماری های دریچه قلب، سندرم روده کوتاه، ریسک ایسکمی مزانتر و مصرف آنتی بیوتیک های وسیع الطیف تجویز پروبیوتیک ها باید با احتیاط بیشتر صورت گیرد.

هشدارهای مصرف قطره پدی لاکت
پروبیوتیک‌ها به طور طبیعی در بدن مشغول به فعالیت هستند پس به همین دلیل خطری برای نوزاد و یا کودکان ندارند. اما در صورتی که حساسیت‌هایی نظیر راش پوستی، خارش، سرگیجه، سرفه و یا مشکلات دیگر تنفسی در نوزاد مشاهده شد سریعاً به پزشک مراجعه نمایید. پس از اینکه درب این محصول باز شد، به مدت دو ماه می‌توانید آن را درون یخچال نگهدارید و مصرف کنید.
قطره پدی لاکت نوزادان، شرایط قابل استفاده
مصرف در گروههای خاص
در دوران بارداری و شیردهی با مشورت پزشک می تواند مصرف شود.
تداخل دارویی:
بطور کلی مصرف این فرآورده با هیچ دارویی تداخل ندارد. توصیه می شود حداقل با ۲ ساعت فاصله از آنتی بیوتیک های خوراکی مصرف شود. در افرادی که داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی مصرف می کنند با احتیاط استفاده شود.
شرایط نگهداری:
بهترین شرایط جهت نگهداری این فرآورده داخل یخچال و در دمای ۸-۲ درجه می باشد.
مقدارو روش مصرف:
روزانه ۵ قطره یا طبق دستور پزشک. (پس از خارج کردن از یخچال ۱۰ دقیقه در دمای اتاق نگه دارید و سپس مصرف کنید.قبل از مصرف خوب تکان دهید).
دیدگاه یک متخصص
عباس مومن زاده فوق تخصصی عفونی اطفال بیان کرد: از آن جایی که تشخیص صحیح بیماری گام اصلی در درمانش محسوب می شود، بنابرین برای درمان کولیک نوزادان نخست باید با علایم این بیماری آشنا شد. وی با اشاره به اینکه کولیک در نوزادان ۲ تا ۱۲ هفته اتفاق می افتد؛ اظهار داشت: در بیش تر اوقات این بیماری پس از سه ماهگی بهبود می یابد.به طور معمول مبتلایان به کولیک از غذا خوردن خودداری می کنند.از دیگر علایم این بیماری گریه و بی تابی های بیش از حد نوزاد است.
این فوق تخصص عفونی اطفال افزود: برای تشخیص کولیک باید نوزاد حداقل ۳ روز در هفته به خصوص عصر و شب ها به مدت ۳ ساعت جیغ و بی قراری کند.تنها تکان دادن نوزاد سبب تسکین بی قراری هایش می شود.همچنین بغل کردن و راه بردن نوزاد نیز با کاهش بی قراری هایش همراه است. وی با عنوان اینکه مادران شیرده که نوزادشان دچار کولیک است باید از مصرف مواد لبنی به خصوص شیر پرهیز کنند؛ یاد آور شد: در صورت نیاز و با تشخیص پزشک برای آرام کردن نوزاد می توان از داروهایی مانند دایمتیکون یا سایمتیکون کمک گرفت.
مومن زاده با افزودن اینکه پروبیوتیک نقش بسیار مهمی در تسکین دردهای نوزادان ایفا می کند؛ تصریح کرد: مصرف قطره "پدی لاکت” در کودکان زیر یک سال نیز تاثیر به سزایی در آرامش نوزادان دارد. این فوق تخصص عفونی اطفال با بیان اینکه امروزه داروی پروبیوتیک اختصاصی به نام "بیوگایا” در بازار وجود دارد؛ توصیه کرد: به دلیل کمیاب و گران قیمت بودن این دارو، "پدی لاکت” نیز جایگزین مناسبی برای بیوگایا است. مومن زاده توصیه کرد: مبتلایان به کولیک که از نعمت شیر مادر محروم هستند باید شیر خشک مصرفیشان فاقد پروتئین شیر گاو باشد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت مادر و نوزاد

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تست هوش تشخیص دو خواهر : کدام پسر 2 خواهر دارد؟