طرز تهیه پاولوای توت فرنگی قلبی


طرز تهیه پاولوای توت فرنگی قلبی

در گزارش زیر طرز تهیه پاولوای توت فرنگی قلبی را آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه پاولوای توت فرنگی قلبی

مواد لازم

توت فرنگی یا هر میوه دیگر برای تزیین به مقدار لازم
خامه‏ برای تزئین به مقدار لازم
سرکه سیب ۲ قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
پودر شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد

طرز تهیه

۱.فر رو با دمای ۱۵۰ درجه روشن کنید
۲.سفیده ها ی تخم مرغ رو در یک کاسه آینقدر بزنید تا سفت و فومی بشه و با برگردوندن ظرف نریزه
۳.بعد به تدریج پودر شکر رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد نشاسته ذرت رو اضافه کرده هم زده و در آخر سرکه سیب رواضافه و هم بزنید تا سفت و منسجم بشه
۴.حالا این مایه رو توی قالب به شکل قلب که داخلش کاغذ روغنی گذاشته اید بریزید و بذارید تو فر دمای فر ۱۲۰ درجه حدود یک ساعت با دمای کم توی فر بماند
۵.بعد از خنک شدن حالتی مثل مرنگ دارد با احتیاط از کاغذ جدا کنید و در ظرف بذارید و با خامه و توت فرنگی یا هر میوه دیگه روشو تزیین کنید.
منبع: پاپیون

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


کلمات پانتومیم | 350 سوژه سخت ،راحت ،خنده دار +150ضرب المثل