طرز تهیه ساندویچ مغز خوشمزه


طرز تهیه ساندویچ مغز خوشمزه

مغز گوسفند از غذاهای خوشمزه ای می باشد که طرفداران زیادی دارد . باید بدانید می توانید مغز گوسفند را به صورت خوراک تهیه کنید و یا آن را سرخ کنید . برای چگونگی انجام این کار با ما همراه باشید.

طرز تهیه ساندویچ مغز خوشمزه

برای تهیه خوراک مغز در ابتدا مغز را با آب سرد می شوییم .سپس مغز و پیاز را در ظرفی گذاشته و به کمی آب می پزیم .در انتهای پخت آبلیمو را برای خوش طعم شدن اضافه می کنیم .باید بدانید مغز گوسفند سریع می پزد و پخت آن زمان زیادی نمی برد . در روش دیگر می توانید مغر گوسفند را سرخ کنید که طعمی بی نظیر به آن می دهد .

ساندویچ مغز

مواد لازم
کره : ۱۰۰ گرم
خیارشور : ۵ عدد
مغز گوسفند : ۳ عدد
پیاز بزرگ : ۱ عدد
جعفری خرد شده : ۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
فلفل سیاه : به مقدار لازم
فلفل قرمز : به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا مغز را چند دقیقه درون آب سرد قرار دهید تا براحتی بتوانید رگ های آن را جدا نمایید (به قطعات بزرگ برش دهید).سپس آن را بشویید و همراه با پیاز خرد شده، جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت بگذارید تا کاملا پخته شود.

سپس آن را از آب جدا نموده درون آبکش قرار دهید تا آب آن به خوبی کشیده شود.

باید مغز را به قطعات دلخواه برش دهید ( یا می توانید له نمایید) و با کره بر روی حرارت کمی تفت دهید.

در آخر آب لیمو ترش را به آن اضافه نمایید و سپس بلافاصله از روی حرارت بردارید.

نمک وفلفل آن را اندازه نمایید و درون نان باگت یا هر نوع نان ساده به صورت ساندویچی همراه با خیار شور، گوجه فرنگی، سبزیجات دلخواه و سس خردل یا سس دلخواه خود میل نمایید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا