طرز تهیه کوکوی قارچ


طرز تهیه کوکوی قارچ

در مطلب زیر طرز تهیه کوکوی قارچ را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.

طرز تهیه کوکوی قارچ

مواد لازم

قارچ ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
جعفری ساطوری شده ۲ قاشق غذا خوری
کره ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

۱.ابتدا قارچ ها را خوب بشویید و خرد کنید
۲.و به همراه نصف کره و یک قاشق آبلیمو به مدت ۵ دقیقه بر روی حرارت کم اجاق تفت دهید.
۳.سپس جعفری خرد شده، نمک و فلفل را به آن بیفزایید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را پس از شستن آنها، بشکنید و هم بزنید. نوبت افزودن تخم مرغ ها به قارچ ها رسیده است.
۴.از باقیمانده کره به علاوه روغن برای سرخ کردن کوکو استفاده می کنیم. به محض سرخ شدن یک طرف کوکو ( قارچ به سرعت می سوزد و سیاه می شود)، بلافاصله آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
منبع: پاپیون

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال حافظ روزانه شنبه 1 اردیبهشت 1403 با معنی و تفسیر دقیق