طرز تهیه انواع ترشی زیتون


طرز تهیه ترشی زیتون امروز با آموزش طرز تهیه ی ترشی های خوشمزه اومدیم که امیدوارم در منزل تهیه کنید و لذت ببرید … به تازگی ترشی میوه ها درست میشه … ولی از قبل ترشی زیتون رو درست میکنند و طرفداران زیادی داره ، خصوصا مردم شمال به این ترشی علاقه ی بیشتری دارند … نوشته طرز تهیه انواع ترشی زیتون اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.

طرز تهیه ترشی زیتون

امروز با آموزش طرز تهیه ی ترشی های خوشمزه اومدیم که امیدوارم در منزل تهیه کنید و لذت ببرید … به تازگی ترشی میوه ها درست میشه … ولی از قبل ترشی زیتون رو درست میکنند و طرفداران زیادی داره ، خصوصا مردم شمال به این ترشی علاقه ی بیشتری دارند و با روش های مختلفی درست میکنند … زیتون جزء میوه ای پرطرفدار است که طعم بسیار خوبی دارد و از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردار است، مصرف زیتون فواید بسیاری هم برای سلامت بدن انسان به همراه دارد. لطفا بعد خوندن رسپی ها نظرات و انتقادات و پیشنهادات خودتون رو بفرستید

طرز تهیه ترشی کدو حلوایی و فیلم آموزش طرز تهیه ترشی لبو خانگی را هم ببینید

طرز تهیه انواع ترشی زیتون

ترشی مخلوط زیتون

مواد لازم

زیتون شور و بی هسته، اسلایس شده نیم کیلو
هویج حدود ۸۰۰ گرم
سیر یه بوته بزرگ
آب یک و نیم لیوان
سرکه دو لیوان
سیاه دانه کمی ( در صورت تمایل)
نمک مقدار لازم
پودر فلفل سیاه مقدار دلخواه
فلفل قرمز. مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری باید در یک قاشق روغن مایع روغن تفت بخوره تا بوی خامی اون گرفته بشه

طرز تهیه ترشی مخلوط زیتون

این ترشی بهتره که کمی تند باشه ولی با اینحال مقدار فلفلش دست خودتونه
اول هویج و سیر رو در خرد کن بریزید و درشت خرد کنید و سپس همه ی مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید بذارید با درب بسته پنج دقیقه بجوشه ،سپس زیرش رو خاموش کنید وسیاه دانه رو اضافه کنید و سریع تا داغه شیشه هارو پر کنید و دربشو محکم ببندید و برعکس کنید مطابق عکس تا همینطوری بمونه و خنک بشه، اینطوری هواگیری (کنسروی)میشه و در دمای محیط تا مدتی سالم میمونه و دیگه نیازی نیست در یخچال نگهداری بشه ،البته در این روش باید حتما درب شیشه ها فلزی باشه و حسابی محکم باشه‌

ترشی زیتون

خواص زیتون
روغن زیتون به کنترل میزان کلسترول و نیز کنترل قند خون کمک می‌کند. همچنین این روغن از آنجا که یک چربی تک زنجیره‌ای اشباع نشده است، پروسه هضم غذا را فوق‌العاده تسهیل می‌کند.
همچنین می‌توانید از روغن این میوه همراه با سالاد سبزیجات استفاده کنید و یا خود میوه آن را به عنوان یک میان وعده بخورید. علاوه بر این، درغذاهای ادویه دار نیز می‌توانید از روغن زیتون استفاده کنید. در تهیه سس‌ها هم بهتر است از این روغن مصرف کنید.
مصرف ترکیب روغن زیتون با پیاز و سبزیجات دیگر برای سلامتی بسیار مفید است. به هنگام تهیه غذاهای سرخ کردنی نیز بهتر است به طور منظم روغن زیتون هم مصرف کنید.

مواد لازم

زیتون سبز یک کیلو
گشنیز تازه یا نعنا خشک ۲۵۰ گرمدو قاشق غذا
پیاز یزرگ یک عدد
سیر تازه دو تا سه حبه
فلفل دلمه (سیز و قرمز و نارنجی) از هرکدام یک نصفه
سرکه سیب به اندازه ای که شیشه پر شود
گلپر (بدون گلپر هم میشود) یک قاشق چای خوری
نمک به مقدار کمی
فلفل به میزان تندی که می پسندید
نکته :
زیتون سبز : فله با هسته یا بی هسته فرق ندارد . حتی از نوع مغز دار با فلفل قرمز که در فروشگاهها موجود است هم میتوان استفاده کرد . اگر زیتون سبز آماده و داخل شیشه با آب نمک خریدید آب نمک آنرا بیرون بریزید.

طرز تهیه ترشی زیتون

زیتون ها را یک چاک کوچک بدهید که سرکه زودتر به جسم آن برود . پیاز و فلفل ها را ریز خرد کنید . ( پیاز را نیز میتوانید رنده کنید .) سیر را با رنده یا دستگاه دستی مخصوص ریز کنید . گشنیز ها را پاک کنید و بشویید و پس از خشک شدن خرد کنید . حال همه را داخل شیشه بریزید و نمک و فلفل و گلپر سرکه را اضافه کنید . اگر در جای گرم قرار دهید تا یک هفته قابل استفاده خواهد بود.

طرز تهیه انواع ترشی زیتون

طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون

قارچ ورقه شده و زیتون بدون هسته از هر کدام دو پیمانه، موسیر نصف پیمانه
سیر نصف پیمانه، نمک به میزان لازم ،فلفل سبزچهار عدد ، پودر کاری یک قاشق غذاخوری ، پودر انبه چهار قاشق غذاخوری
روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری،سرکه به میزان لازم،فلفل سیاه و زردچوبه از هر کدام یک قاشق چای‌خوری
برای تهیه این ترشی خوشمزه تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه می‌کنیم که روی مواد را بپوشاند بعد از یک هفته ترشی ما آماده می‌باشد.

نکته:
این ترشی را در جای خنک مانند یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه ترشی زیتون سبز ساده

یک کیلو زیتون سبز بدون هسته رو خرد میکنم .
نیم کیلو هویج رو بخار پز میکنم و رنده درشت میزنم .(این بار هویج رو کمتر ریختم )
یک بوته بزرگ سیر رو خیلی ریز خرد میکنم .
یک یا دو قاشق رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان سرکه رقیق کنید . (اندازه رب بستگی به غلظت اون داره )

مواد رو مخلوط کنید ، نمک و فلفل بزنید و سس رو روی اون بریزید بعد هم بزنید . سرکه رو کم کم اضافه کنید تا یه سس غلیظ بدست بیاد
نباید سرکه خیلی زیاد باشه

این ترشی رو توی یخچال نگه دارید و از سه روز بعد قابل استفاده است

طرز تهیه انواع ترشی زیتون

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بهترین و زیباترین شعر درباره جشن خودکار برای کلاس سوم و چهارم ابتدایی